Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Schizofrenia
_................_ • 2022-04-25, 17:45
Czy też słyszycie głosy i wiecie że nad nami krążą niewykrywalne śmigłowce, które śledzą każdy nasz ruch?

Zgłoś
Halman 2022-04-25, 18:07 5
musisz się zapoznać z dorobkiem dr. Jana Pająka to spuścisz z tonu; angelus-silesius.pl/pajak/index_pajak.htm
Zgłoś
khaman 2022-04-25, 18:58
The Onion to taki Aszdziennik, więc przestań publikować to gówno jako prawdę.

podpis użytkownika

..
Zgłoś
_................_ 2022-04-25, 19:50 22
khaman napisał/a:

The Onion to taki Aszdziennik, więc przestań publikować to gówno jako prawdę.

Czy jest ktoś na tyle głupi, by uwierzyć że to prawdziwy wywiad i prawdziwy filmik?
Czy użytkownicy tego portalu są już tak k🤬a głupi, by musieć sprawdzić na jakim kanale to jest wrzucone, czy więcej jest takich jak ty?

Nie wiem k🤬a, przecież po minucie już widać że ktoś sobie jaja robi.
Zgłoś
Tranquillum 2022-04-25, 20:37 3
Czy ty próbujesz mi wmówić, że jestem poj🤬y?
Zgłoś
SandaczPL65 2022-04-25, 22:16 2
_RottenFetus_ napisał/a:

Czy jest ktoś na tyle głupi, by uwierzyć że to prawdziwy wywiad i prawdziwy filmik?
Czy użytkownicy tego portalu są już tak k🤬a głupi, by musieć sprawdzić na jakim kanale to jest wrzucone, czy więcej jest takich jak ty?

Ja mam to w cewie bo i tak c🤬ja rozumirm

Zgłoś
s................l 2022-04-26, 4:08 1
_RottenFetus_ napisał/a:

Tak, użytkownicy tego portalu minimum w połowie są tak głupi, o znajomości angielskiego nie mówiąc.
Zgłoś
intermag 2022-04-26, 8:14 2
Nie, ale wiem o systemie zaufania w Chinach i o tym że Polska oraz kilka innych krajów jest bardzo zainteresowana wprowadzeniem identycznych rozwiazań
Zgłoś
MarcoFoxx 2022-04-26, 8:49
a ziemia jest płaska !!!!
Zgłoś
cexior 2022-04-26, 11:51 2
MarcoFoxx napisał/a:

a ziemia jest płaska !!!!

Chyba u ciebie na wsi
Zgłoś