Toż to nie zwykły murzyn lecz wręcz niezwykły. Wytresowany do sprzątania

Nie, nie, nie koledzy, nie wierzę że to prawdziwy murzyn, musi to być biały albo żółty którego pomalowali na czarno albo sam się pomalował tak jak ten pejsaty aktywista co prowokował narodowców na jakimś tam marszu. Nie, to się nie klei, murzyni nie pracują...
krzyks napisał/a:
To uczucie, gdy murzyn sprząta
![]()
On kradnie kasę z tych otworów, a śmieci wyp🤬ala

SpeedyG napisał/a:
Zajebista religia- nap🤬lanie czołem w ścianę, zakładanie kłódek na łeb i mruczenie aj-waj aj-waj.
twoja religia na pewno jest zajebista i w 100% bez p🤬lenia farmazonów prawda?
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
to popiół , czy mi się tylko tak wydaje
najbardziej mnie jednak rozwalają, cebulaży modlitwy,
jeden z drugim z ceremoniałem wkłada je w murek, a murzyn cenzuruje
która ,,dostanie się do nieba czosnkowego,,
najbardziej mnie jednak rozwalają, cebulaży modlitwy,
jeden z drugim z ceremoniałem wkłada je w murek, a murzyn cenzuruje
która ,,dostanie się do nieba czosnkowego,,
hah piękne !! to jest właśnie życie ! a nie k🤬a czary mary
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
Pod ścianą płaczu modli się cała kupa Żydów (cicho, w skupieniu, każdy sobie coś pod nosem szemrze) wśród nich jeden Amerykanin głośno zawodzi:
- Panie Boże daj mi $100, co to dla Ciebie! Tylko $100, proszę itd.
Po chwili podchodzi do niego wzburzony jeden ze Żydów, wciska mu setkę w rękę i mówi:
- Masz tu swoja setkę i spadaj stąd, bo nam, cholera Boga rozpraszasz, a my się tu o ciężkie miliardy modlimy
- Panie Boże daj mi $100, co to dla Ciebie! Tylko $100, proszę itd.
Po chwili podchodzi do niego wzburzony jeden ze Żydów, wciska mu setkę w rękę i mówi:
- Masz tu swoja setkę i spadaj stąd, bo nam, cholera Boga rozpraszasz, a my się tu o ciężkie miliardy modlimy
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Po pierwsze "nie do bozi", bo ot judaizm.
Po drugie - wstęp jest darmowy, również dla nie-żydów.
Polecam odwiedzenie tego miejsca.
Po drugie - wstęp jest darmowy, również dla nie-żydów.
Polecam odwiedzenie tego miejsca.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Poza tym, nie bardzo rozumiem o co szum. J🤬 judaizm ale co wy myślicie, że oni tam idą i myślą, że ich śmieszna karteczka to jeszcze może zostanie w ścianie zacementowana? Pokotłowali coś pod nosem, pokiwali główką, wsadzili karteczkę ergo "wiadomość wysłana". A potem to wiatr wywieje albo ktoś sprzątnie i każdy zdaje sobie z tego sprawę...
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Porządek musi być nawet w burdelu!
podpis użytkownika
ach, ech, och
krasnal_hałabała napisał/a:
Nie, nie, nie koledzy, nie wierzę że to prawdziwy murzyn, musi to być biały albo żółty którego pomalowali na czarno albo sam się pomalował tak jak ten pejsaty aktywista co prowokował narodowców na jakimś tam marszu. Nie, to się nie klei, murzyni nie pracują...
W Izraelu jakimś cudem czarni imigranci pracują. Bardziej są pracowici, niż ci z USA. Dziwny widok.