Główna Poczekalnia (7) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petervonwolfen 2012-01-10, 18:40 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
emilwkpg 2012-01-10, 18:50 14
sory musiałem
Zgłoś
klema 2012-01-10, 18:58
Do tego tańca znam nawet kilka kroków:
Low Kick, High Kick, Prawy no i lewy sierp oraz prosty. Lekcje baletu nie poszły na marne : )
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-10, 19:15 1

Zgłoś
Powell 2012-01-10, 19:15 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PaWeL1656 2012-01-10, 20:08 1
Zgłoś
ritu4l 2012-01-10, 20:34
Zgłoś
viktorx 2012-01-10, 20:42
Zgłoś
Kriski 2012-01-10, 21:28 1
Ortega1605 napisał/a:

Nie żebym się wymądrzał, ale to chyba jest pogo ( nie słucham metalu, nie jestem zorientowany w sytuacji) ale tam przynajmniej ludzie bawią się na swój sposób, a po zakończonym tańcu pomagają sobie wstać etc. Do baletów to nie ma najmniejszego porównania, tam to dostaniesz po ryju od 10 ludzi za to, że podczas tańca wpadłeś na "szmule" dresa, który cwany w stadzie, naćpany i Bóg wie co jeszcze.

Uprzedzając hejterów - Napisałem że nie jestem pewien czy to jest pogo, nie znam się na tym.
Zamiast odrazu hejtować, idżcie lepiej do lodówki, weżcie sobie marchewkę i usiądzcie wygodnie przed komputerem, chrupiąc w spokoju.

Pozdrawiam wszystkich sadoli

Pogo pogo ...wg zdjątka możesz nawet poćwiczyć

Zgłoś
konto usunięte 2012-01-10, 21:35
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-10, 22:14 5
Zgłoś
turekk 2012-01-10, 23:15 2
Po 15 latach słuchania szeroko pojętej muzyki elektronicznej przerzuciłem się w kierunku rock'a i metalu. Nie ograniczam się tylko do jednego gatunku. W czasie tych 20 lat muzyka elektroniczna zawsze robiła systematyczne kroczki w przód, zawsze udawało wprowadzić się coś nowego, aż nagle JEB! Złota era muzyki elektroniki powolutku niszczyła to co wcześniej tak długo i mizernie budowała. Ciągle powtarzanie tych samych motywów, powstawanie nowych "genialnych" tworów takich jak dupstep czyni tą muzyka cholernie ograniczoną i zacofaną. Kiedyś znajomy puścił mi album Iron Maiden, spodobało mi się i tak to się zaczęło. Przesłuchałem już masę kapel tego rodzaju i każda ma swój niepowtarzalny styl, oczywiście znajdą się tandetne imitacje próbujące wybić się na naśladowaniu swojego guru, ale to wyjątki. Ta muzyka w obecnej formie bija na głowę teraźniejszą muzykę elektroniczną, nie pisze tego żeby upodlić muzykę elektroniczną, to są tylko moje obserwacje. W mojej wypowiedzi bije do ludzi którzy wręcz uwielbiają obrzucać się błotem. Macie tylko subiektywne poglądy, nie znacie drugiej strony, ale mimo tego tak namiętnie obrzucacie ją błotem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-11, 0:01
Jak zwykle zgadzam sie a Powellem. Sami wyzywacie ludzi słuchających Muzyki Elektronicznej od
Techno-z🤬bów, a jak ktos wyzwie was od brudasów to odrazu ignoranci. Nauczcie sie tolerancji muzycznej a nie Metal-tak Wszystko inne-nie. Zrozumcie nie każdemu podobają sie mocne brzmienia perkusji czy gitary elektrycznej. Jak wam sie coś nie podoba to nie słuchajcie a tym bardziej nie hejtujcie.
Zgłoś
petervonwolfen 2012-01-11, 0:01
torento napisał/a:

Hihi, wyjmij pindola z gęby jak do mnie piszesz, bo ci chyba świat przesłonił

Widzę że mamy fachowca od robienia loda.
Nie mierz innych swoją miarą.
To że się tak zabawiacie z kolegami to wasza sprawa.
Zgłoś
xqwzts 2012-01-11, 0:22 2
Troche słabiej ale też git
Ściana na koncercie Arki Noego.

Kręcone prawdopodobnie kebabem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem