👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rzucił bym tam granacik
!
Nie no fajnie iść na koncert ulubionego artysty a ten ci ciśnie od matko jebców. Gratuluje inteligencji

Nie no fajnie iść na koncert ulubionego artysty a ten ci ciśnie od matko jebców. Gratuluje inteligencji

Nie moge zniesc czytania takich komentarzy jak te tutaj. ludzie- kto co lubi.
slucham rocka i metalu od 17 lat. nigdy nie uwazalem ze inna muzyka jest gorsza. obrzucacie sie miesem wzajemnie wyzywacie od hipokrytów nie zauwazajac ze sami jestescie identyczni. to w jaki sposob my sie zachowujemy na koncertach to jest nasza sprawa, to jest dobry sposob na wyzycie sie. I sieszy mnie ten tekst o rudnych kobietach- w pierwszych sekundach masz przyklad;]
Kazdy sie bawi tak, jak lubi i w taki spobob, jaki mu sprawia przyjemnosc wiecej z jednej i drugiej strony przestancie strzelac z d*py bo nikt nikomu nie wmówi poglądów na siłę.
slucham rocka i metalu od 17 lat. nigdy nie uwazalem ze inna muzyka jest gorsza. obrzucacie sie miesem wzajemnie wyzywacie od hipokrytów nie zauwazajac ze sami jestescie identyczni. to w jaki sposob my sie zachowujemy na koncertach to jest nasza sprawa, to jest dobry sposob na wyzycie sie. I sieszy mnie ten tekst o rudnych kobietach- w pierwszych sekundach masz przyklad;]
Kazdy sie bawi tak, jak lubi i w taki spobob, jaki mu sprawia przyjemnosc wiecej z jednej i drugiej strony przestancie strzelac z d*py bo nikt nikomu nie wmówi poglądów na siłę.

Hacksaw napisał/a:
slucham rocka i metalu od 17 lat.
Zacząłeś jak miałeś cztery, dobrze liczę?

@xqwzts Byłem tam
!! Cóż za wspaniałe wspomnienia przywołałeś! Dzięki Stary!

Jestem fanem metalu. I jak patrze na "metalów" z Sadistica i technojebów to się płakać chce. Najeżdżacie na siebie nie wiadomo dlaczego. Muzyka jakiej ktoś słucha to kwestia gustu. A wiadomo "Gust jest jak dupa..." i takie tam. I chodzi mi o to że każdy widzi czyjąś dupę a nie widzi swojej. Niech każdy uczepi się swojej dupy i wkłada do niej co tylko chce. Zaraz mnie pieski zjadą. Buźka napinacze.

Oczywiście kto? Śmierdziele. Nawet porządnego kotła nie potrafią zrobić jak wokalista pokazuje. A ściana jak ściana.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie