👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziwię się, facet wygląda raczej na profesjonalistę a nie wie, że jak się coś wywraca to trzeba się odsunąć, bo może się odbić?

Albo amator, Albo gość pracował bez przerwy 14 godzin i już nie wiedział gdzie góra a gdzie dół.
To jest jedna z pierwszych, podstawowych czynności jaką cię uczą na kursie. Jak drzewo leci to cofasz się w kierunku przeciwnym od obalającego się drzewa a w razie zaklinowania pilarki po prostu się ją puszcza.
To jest jedna z pierwszych, podstawowych czynności jaką cię uczą na kursie. Jak drzewo leci to cofasz się w kierunku przeciwnym od obalającego się drzewa a w razie zaklinowania pilarki po prostu się ją puszcza.
Nowy łancuch do pilarki: kilkadziesiąt zł
Nowe ramię pilarki z prowadnicą: kilkaset zł
Życie: bezcenne
Nowe ramię pilarki z prowadnicą: kilkaset zł
Życie: bezcenne
co za pojeb ścina drzewo które opada na wzniesienie zamiast w dół. Grawitacja pierwsze słyszę.
@ ten u samej góry hem wysoko: pociągnęło mu piłę a sthila za 500€ trochę szkoda puścić

Po pierwsze to zawsze powinniśmy ciąć drzewo w ten sposób by poleciało w dół z górki, nie pod górkę, w ten sposób nabrało rozpędu i zrobiło się coś na wzór wahadła i poleciało w dół wprost na.typa...
A przede wszystkim nawyk oddalania sie na kilka metrów typek nie wyrobil sobie ...
A przede wszystkim nawyk oddalania sie na kilka metrów typek nie wyrobil sobie ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie