👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teraz każdy jego film i adbustera będzie tutaj wrzucany?
Kilka 'odcinków' się pojawiło, ludzie się dowiedzieli że ktoś taki istnieje ale kto będzie chciał oglądać WSZYSTKIE ich produkcje subskrybuje sobie kanał na YouTube.
Kilka 'odcinków' się pojawiło, ludzie się dowiedzieli że ktoś taki istnieje ale kto będzie chciał oglądać WSZYSTKIE ich produkcje subskrybuje sobie kanał na YouTube.
nanowaty napisał/a:
teraz każdy jego film i adbustera będzie tutaj wrzucany?
Ale co to Tobie przeszkadza? Nikt Ciebie nie zmusza do oglądania. Jak się nie podoba to po prostu scrollujesz w dół

Poza tym wszystkie podobne produkcje to, póki co, niezawodny sposób na zgarnięcie miliarda piw

mrlewy napisał/a:
Poza tym wszystkie podobne produkcje to, póki co, niezawodny sposób na zgarnięcie miliarda piw![]()
Czyli trzeba tutaj wrzucać wszystko oby dostać wirtualne piwa?

Jakieś pieniądze z tego są czy jak?
nanowaty napisał/a:
Jakieś pieniądze z tego są czy jak?
Pieniądze nie, ale dzięki tym piwom mogę powiększyć swojego wirtualnego penisa

Bardzo lubię takie domowe doświadczenia. Całkiem fajny film. Piwko.
Czy jakiś ekspert wyjaśni po kiego grzyba w ostatnim doświadczeniu podkładka pod mysz podtrzymuje kran ?

@Groem
Żebyś wyraźnie widział odchylenie strumienia wody. Przeźroczysta woda na tle białego zlewu byłaby mało widoczna
Ekspert Sovva
Żebyś wyraźnie widział odchylenie strumienia wody. Przeźroczysta woda na tle białego zlewu byłaby mało widoczna
Ekspert Sovva
Ale bym się napił takiej normalnej wody gazowane strasznie zimnej...
Podawajcie link do kanału albo chociaż filmu bo chłopak na tym zarabia i jak widzi że u niego na kanale coraz więcej ludzi to ma większą ochotę na nakręcanie nauki z tej ciekawszej strony
Link do jego kanału: youtube.com/SciTeraz
Link do jego kanału: youtube.com/SciTeraz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie