P🤬licie, akurat SciFun i Polimaty to chyba jedni z nielicznych jutubowiczów, których można oglądać i się czegoś nauczyć
K🤬a, ja p🤬le. Ciekawe czy facet nie wpadł na pomysł, że te podręczniki itp. to też mogą być zakłamane, żebyśmy o niczym nie wiedzieli? Zgadzam się z @Artur_sz13. K🤬a, człowiekowi można wszystko wmówić, a później nie przyjmie do wiadomości tego, że może być inaczej. Okłamywali nas i okłamywać będą.
Nikt z nas tak naprawdę nie wie co jest w kosmosie i jak to wszystko wygląda. Zresztą po c🤬j ja się denerwuje skoro najprawdopodobniej jesteśmy jakimiś komóreczkami/bakteriami czy innym c🤬jostwem w innym organizmie...
j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Nikt z nas tak naprawdę nie wie co jest w kosmosie i jak to wszystko wygląda. Zresztą po c🤬j ja się denerwuje skoro najprawdopodobniej jesteśmy jakimiś komóreczkami/bakteriami czy innym c🤬jostwem w innym organizmie...
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oj🤬 cebulaków i kato prawicowców!
@up Filmy z teoriami spiskowymi są adresowane właśnie do ludzi takich jak ty.
Ludzie poświęcają całe życie na naukę np. astronomii, a tu pojawia się autor spiskowego filmu twierdzący, że cała nasza obecna wiedza to bzdury i on czerpiący wiedzę z internetowych publikacji dla oszołomów ma właśnie rację.
Ludzie poświęcają całe życie na naukę np. astronomii, a tu pojawia się autor spiskowego filmu twierdzący, że cała nasza obecna wiedza to bzdury i on czerpiący wiedzę z internetowych publikacji dla oszołomów ma właśnie rację.
Sebun napisał/a:
@up Filmy z teoriami spiskowymi są adresowane właśnie do ludzi takich jak ty.
Nie oglądam żadnych spiskowych filmików, bo c🤬ja mnie obchodzą. Interesuję się bardziej chorobami umysłowymi, niżeli kosmosem, ale patrząc na ten świat, gdzie jesteśmy okłamywani na każdym kroku, jaką masz gwarancje, że to co mówią o astronomii to wszystko to prawda?
Bez spiny, ale kościół katolicki też dużo p🤬lił w przeszłości i gówno z tego wyszło...
Ale zjechać drugiego zawsze warto

podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oj🤬 cebulaków i kato prawicowców!

@Sick_Stick: I do dzisiaj KK pali za badania i publikacje prawdy, nie?

Sick_Stick napisał/a:
Nie oglądam żadnych spiskowych filmików, bo ch*ja mnie obchodzą.
To po c🤬j się wypowiadasz?

Sick_Stick napisał/a:
jaką masz gwarancje, że to co mówią o astronomii to wszystko to prawda?
Wystarczy nie być głąbem i nie spać na fizyce, żeby to wszystko zrozumieć

Fire_Penguin napisał/a:
To po c🤬j się wypowiadasz?![]()
Bo mogę

podpis użytkownika
Ale on p🤬li, aż ma ochotę się powiedzieć mu żeby zamknął mordę ale wystarczy jednak zatrzymać i przewijać dalej sadola.

@maniek1205
jak slonce zginie to z ziemi zostanie wypalona skala krazaca wokol bialego karla
jak slonce zginie to z ziemi zostanie wypalona skala krazaca wokol bialego karla