Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Suka_Blyat 2013-10-21, 22:14 1
P🤬licie, akurat SciFun i Polimaty to chyba jedni z nielicznych jutubowiczów, których można oglądać i się czegoś nauczyć
Zgłoś
Sick_Stick 2013-10-21, 22:17 2
K🤬a, ja p🤬le. Ciekawe czy facet nie wpadł na pomysł, że te podręczniki itp. to też mogą być zakłamane, żebyśmy o niczym nie wiedzieli? Zgadzam się z @Artur_sz13. K🤬a, człowiekowi można wszystko wmówić, a później nie przyjmie do wiadomości tego, że może być inaczej. Okłamywali nas i okłamywać będą.

Nikt z nas tak naprawdę nie wie co jest w kosmosie i jak to wszystko wygląda. Zresztą po c🤬j ja się denerwuje skoro najprawdopodobniej jesteśmy jakimiś komóreczkami/bakteriami czy innym c🤬jostwem w innym organizmie...

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
Sebun 2013-10-21, 22:30 8
@up Filmy z teoriami spiskowymi są adresowane właśnie do ludzi takich jak ty.

Ludzie poświęcają całe życie na naukę np. astronomii, a tu pojawia się autor spiskowego filmu twierdzący, że cała nasza obecna wiedza to bzdury i on czerpiący wiedzę z internetowych publikacji dla oszołomów ma właśnie rację.
Zgłoś
Sick_Stick 2013-10-21, 23:02 2
Sebun napisał/a:

@up Filmy z teoriami spiskowymi są adresowane właśnie do ludzi takich jak ty.

Ludzie poświęcają całe życie na naukę np. astronomii, a tu pojawia się autor spiskowego filmu twierdzący, że cała nasza obecna wiedza to bzdury i on czerpiący wiedzę z internetowych publikacji dla oszołomów ma właśnie rację.

Nie oglądam żadnych spiskowych filmików, bo c🤬ja mnie obchodzą. Interesuję się bardziej chorobami umysłowymi, niżeli kosmosem, ale patrząc na ten świat, gdzie jesteśmy okłamywani na każdym kroku, jaką masz gwarancje, że to co mówią o astronomii to wszystko to prawda?
Bez spiny, ale kościół katolicki też dużo p🤬lił w przeszłości i gówno z tego wyszło...

Ale zjechać drugiego zawsze warto

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

Zgłoś
q................u 2013-10-22, 11:11
@Sick_Stick: I do dzisiaj KK pali za badania i publikacje prawdy, nie?
Zgłoś
F................n 2013-10-22, 11:27 1
Sick_Stick napisał/a:

Nie oglądam żadnych spiskowych filmików, bo ch*ja mnie obchodzą.

To po c🤬j się wypowiadasz?

Sick_Stick napisał/a:

jaką masz gwarancje, że to co mówią o astronomii to wszystko to prawda?

Wystarczy nie być głąbem i nie spać na fizyce, żeby to wszystko zrozumieć
Zgłoś
Sick_Stick 2013-10-22, 11:33 1
Fire_Penguin napisał/a:

To po c🤬j się wypowiadasz?

Bo mogę

podpis użytkownika

Zgłoś
EmpTy212 2013-10-22, 13:36 1
Ale on p🤬li, aż ma ochotę się powiedzieć mu żeby zamknął mordę ale wystarczy jednak zatrzymać i przewijać dalej sadola.
Zgłoś
K................r 2013-10-22, 23:59
@maniek1205
jak slonce zginie to z ziemi zostanie wypalona skala krazaca wokol bialego karla
Zgłoś