Nie takie złe. Gimbusy na chemii będą mogli błysnąć wiedzą.
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
@all up
Chyba nie do końca zrozumieliście sam początek filmiku.
Nie chodzi o to, że ktoś nie zna aż takich podstaw chemii, ale o to, że na animacji, która była na Kwejku nie było widać, że karta jest przesunięta. Ludzie zastanawiali się, jakim sposobem whisky i woda zamieniają się miejscami PRZEZ KARTĘ, nie czemu tak się dzieje w ogóle
Chyba nie do końca zrozumieliście sam początek filmiku.
Nie chodzi o to, że ktoś nie zna aż takich podstaw chemii, ale o to, że na animacji, która była na Kwejku nie było widać, że karta jest przesunięta. Ludzie zastanawiali się, jakim sposobem whisky i woda zamieniają się miejscami PRZEZ KARTĘ, nie czemu tak się dzieje w ogóle

Fajnie, że może dzięki niemu dzieciaki zaczną interesować się nauką - że zobaczą, że chemia i fizyka to nie tylko nudne wzory i regułki do wykłucia. Dobrą rzecz koleś robi.

J🤬y brat ADBUSTERA chce zrobić kariere na siłe, weźcie k🤬a niech wasz stary jeszcze zacznie poradniki nagrywać bo to takie żenua że ja p🤬le
Po Whisky nie ma kaca ? co on pierodli chyba nigdy nic nie pił
nawet olejem nie umie do lejka trafić
idź ten oceań daj swojej starej na gwiazdke na pewno się ucieszy, ja p🤬le tylko olej zmarnować a tak by frytek nasmażył
idź ten oceań daj swojej starej na gwiazdke na pewno się ucieszy, ja p🤬le tylko olej zmarnować a tak by frytek nasmażył

straatveger napisał/a:
J🤬y brat ADBUSTERA chce zrobić kariere na siłe, weźcie k🤬a niech wasz stary jeszcze zacznie poradniki nagrywać bo to takie żenua że ja p🤬le
rozluźnij pośladki

ja p🤬le dopiero teraz koles na to zjawisko wpadl ? to jest dobry trik do picia sprzed 5 lat