👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chorym napisał/a:
miejmy taka nadzieje
ciekawe jaka mial ostatnia mysl, nogli by wynalezc jakis zgrywacz ostatniej rozkminy, zawsze mnie to ciekawilo. Ale mysle ze wiedzial. Mial na tyle czasu zeby oznajmic sobie ze to jego ostatni screenshot na pulpicie

emilwkpg napisał/a:
ciekawe jaka mial ostatnia mysl, nogli by wynalezc jakis zgrywacz ostatniej rozkminy, zawsze mnie to ciekawilo. Ale mysle ze wiedzial. Mial na tyle czasu zeby oznajmic sobie ze to jego ostatni screenshot na pulpicie
Może gdyby patrzył na drogę, ale oni są zapatrzeni w przednie koło (widać, że na pierwszym łuku prawie o barierkę zahaczył, ale tego nie zauważył), więc raczej z zaskoczenie żniwiarz go zgarnął. Może myślał "ale mi stoi od ryku silnika" czy coś w ten deseń

Swoją drogą, to wygląda jak Czarny Punkt, więc to nie pierwszy i nie ostatni debil tam zakończył egzystencje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie