Ruski mają ciekawe hobby

Dla marud żądnych krwi, nikt nie zginął
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zabójcy, potencjalni zabójcy...
Asuritta napisał/a:
To nie hobby to brak mózgu ... wcześniej czy później kogoś zabiją i uciekną z miejsca bo oni nie myślą logicznie myślą TYLKO o sobie i pseudo szpanowi... po to filmiki nakręcają ich głupoty, po to modyfikują auta nie na tor a na ulice, po to fury upiększają (pseudo) dla szpanu, są zerami i musza się dowartościować bo inaczej NIKT nie zwróci uwagi na nich. Dla mnie to cioty pewnie mają małego siusiaka lub nie maję rozumu zachowują się jak psychopaci ich nie obchodzą skutki tylko ich odczucie chwilowe jak narkomanie, psychopaci mordercy itp. mam nadzieję tylko że przy wypadku nie umrą ( taki miły gość zemnie ) ale k🤬y będą powykręcani w puszkach srali pod siebie i będą w agonii umierać przytomni od płomieni lub z bólu nasilającego się
Nie zesraj się
To są Szwedzi a nie Ruscy. Akcja dzieje się w Sztokholmie
Wytłumaczy mi ktoś z jakiego powodu gasił światła?
Po pierwsze to c🤬j mu w dupe za to zap🤬lanie po pasach i parku a po drugie jak jest taki kozak to niech sobie kupi szrota takiego jakim jeździ policja a nie stara całe życie dupy dawała żeby mu odłożyć na audi.
Dobre wariaty, chociaż styl trochę ukradli od kolegów z "Getaway in Stockholm" sprzed wielu lat, tam występowało między innymi E46 M3 CSL i dużo dużo innych fajnych perełek
Ja to generalnie w c🤬ju mam te wasze auta i etc. ale w pewnym momencie zacząłem kibicować chłopakom. Jakby to było na twitch'u dałbym dolca na benzyne.
lm65
2020-12-15, 20:26
Po c🤬j ścigać? Policja podjechała na tyle blisko, że mogli wyj🤬 cały magazynek w tego śmieszka i po sprawie.
W Szwecji chyba był pewien kozak ale co znim sie stało nie wiem ;x
Sadoletocioty napisał/a:
Też Ci dałem piwo bo jak już znasz prawdę o ojcu to tylko dożywotnią terapia alkoholową Ci zostanie. Chociaż biorąc pod uwagę twoje homo-kazirodcze zapędy to raczej bardziej się nada heroiną... Zdrówka życzę.
nie widziałem że oprócz mistrzowskiego opanowania królowej nauk masz jeszcze wiedzę z dziedziny medycyny.... heroina na zapędy kazirodcze !!! Mistrzostwo swiata

)) Panowie Panie i cała reszta - uwaga mamy tu geniusza
Ps wąchaj bidon wiejski morelu ......
z................e
2020-12-15, 20:43
ale nuda, ja pierdziu,
ładnie mają w tej rasyjii ....
zwykłe atencyjne k🤬y a najgorsze ze takich sie podziwia i mówią że kto hejter ten ciota a taki cfelik pojezdzi tak i co , sam na drodze zap🤬lal inni nawet sie z nim nie scigaja tylko z drogi mu zjezdzaja, bogaty banan kupil se szybki samochod 400 KM i cfany uciec przed policja co maja max 150 KM w radiowozach xD dopiero jak taki cfel kogo s zabije bo to ze do teraz nie zabil to nie kwestia umiejetności a szczęścia że akurat ktos przed pasy nie przechodził jak on wchodził w slepy zakręt ponad 100 km/h gdzie hamowanie z takiej predkości wynosi ponad 70 metrów...... ale tak podniecają się nim, ciotka doznaje fejmu że taki szybki i odważny a niech k🤬iszon na tor pojedzie zrobi czas 1:50 a zawodowiec zrobi 1:35, po 100 okrążeniach zrobi te 1:40 i teraz utnij te 10 sekund żeby dogonić zawodowców xD ale nie na torze kazdy zap🤬la i zawodowcy a na drodze to sie sciga sam ze soba i z policja w 3 razy wolniejszych samochodasch i każdy użytkownik drogi mu zjeżdża na bok to cfany atencjuszek xD i każdy sie nim podnieca jak swego czasu u nas w tej k🤬ie polszcze bogusiem z m3 co go nie mogli zamknąć bo jest synkiem prokuratorki k🤬y xDDDD a j🤬 was uniżone banda cfeli...