Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Shaolin_Majster 2025-04-26, 6:58 18
USA tak jaki i Rosja, to k🤬a stan umysłu... Co za debile.... "Oh my god, oh my god".... Nie wierzę że ludzie są tacy głupi.
To wszystko to potomkowie niedojebańców którzy nie potrafili dać sobie rady w Europie i wieki temu sp🤬olili do Ameryki... Genetyki niestety nie oszukasz.
Zgłoś
mynameisgod 2025-04-26, 7:43 2
wygląda na próbę zabicia
Zgłoś
POeBaNy 2025-04-26, 8:04 10
Shaolin_Majster napisał/a:

USA tak jaki i Rosja, to k🤬a stan umysłu... Co za debile.... "Oh my god, oh my god".... Nie wierzę że ludzie są tacy głupi.
To wszystko to potomkowie niedojebańców którzy nie potrafili dać sobie rady w Europie i wieki temu sp🤬olili do Ameryki... Genetyki niestety nie oszukasz.

Mózgi zniszczone przez paszę z marketów, chemiczne leki z bigfarmy, i papkę z tv.
Zgłoś
psyhepl 2025-04-26, 9:49 2

Zobacz sobie jak wyglądają ich miasta a jak nasze
Kto to zbudował? niedoj🤬i genetycznie
Ja wiem że przeciętny hamburger nic nie ogarnia ale nie wrzucałbym wszystkich do jednego wora
Zgłoś
jimi83 2025-04-26, 9:51 6
Zgłoś
shoe5maker 2025-04-26, 10:16 4
Zero zablokowania drogi, zero myślenia przez kierowców ci się tu dzieje. Totalne zero myślenia.
Zgłoś
SADOL.PL 2025-04-26, 10:35 5
ołmajgat nikt nie ostrzegł kierowców i nie zatrzymał ruchu omajgat dlaczego nikt o tym nie pomyślał omajgat przecież mózgi doładowane hambugsami i tak nic to nie dało ołmen, deeejm!
Zgłoś
Konto usunięte 2025-04-26, 10:45
Prawie im sie udalo trafic na harda. Szkoda...
Zgłoś
Siriuz 2025-04-26, 11:54 2
psyhepl napisał/a:

Ja wiem że przeciętny hamburger nic nie ogarnia ale nie wrzucałbym wszystkich do jednego wora

Imigranci, tylko tacy kupieni za dobre pieniądze

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-26, 12:01 3
psyhepl napisał/a:

Okej. Tyle że jak w te ich zajebiste miasta dmuchnie wiaterek z prędkością powyżej 80 - 100 km/h, to wszystko składa się jak domek z kart...

Poza tym ich miasta sa zbudowane na wyzysku i spekulacjach na całym świecie - jak myślisz, gdzie ż🤬dostwo i masoneria ma swoje największe siedziby i gromadzi zasoby?

Pozdrawiam. Shaolin. 🙅🏻
Zgłoś
htp 2025-04-26, 12:35 3
Siriuz napisał/a:

Imigranci, tylko tacy kupieni za dobre pieniądze

Jeszcze napisz, że zaprojektowali i rozwinęli technologię.

[ Dodano: 2025-04-26, 12:40 ]

Okej. Tyle że jak w te ich zajebiste miasta dmuchnie wiaterek z prędkością powyżej 80 - 100 km/h, to wszystko składa się jak domek z kart...
Poza tym ich miasta sa zbudowane na wyzysku i spekulacjach na całym świecie - jak myślisz, gdzie ż🤬dostwo i masoneria ma swoje największe siedziby i gromadzi zasoby?
Pozdrawiam. Shaolin. 🙅🏻

To już za tow. Stalina było wiadomo, że bogactwo zgniłego, kapitalistycznego Zachodu (buty, lodówki, pralki) bierze się z wyzysku robotników.
ZSRR nie wyzyskiwał, to i podstawowych artykułów nie było.
Zgłoś
ANF82 2025-04-26, 12:49
kierowca niezle mial w porach
Zgłoś
Jacson 2025-04-26, 21:46
shoe5maker napisał/a:

Zero zablokowania drogi, zero myślenia przez kierowców ci się tu dzieje. Totalne zero myślenia.

I oczywiście wina omajgoda.
Zgłoś
Janko 2025-04-27, 0:10
I prawie im się udało
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie