📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
JamPawel napisał/a:
Materiały "Rosja vs Ukraina" to mają tutaj chyba osobny dział
przecie to nowe pokolenie polskie aktywiszcza śnieżka itd
JoSeed napisał/a:
Wlasnie sie zastanawiałam, co on taki odważny...
W sumie nie widziałam szczura, takiego dzikiego, na oczy.
Wystarczy poprosić i na tym portalu znajdziesz właścicieli bardziej dzikich szczurów.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Niekoniecznie. Jak szczur nie może uciec to atakuje. Bardziej mnie zastanawia, jak ona się tam znalazła.
Szafirów nie przywieźli na okup.
bercisko napisał/a:
To nowe walki w klatkach?
Tak, walka świnki ze szczurkiem
Zwierzę..kilkunastokrotnie przewyższa inteligencję ten..zbiór materii o opadających z d...py spodniach!😡
sothis napisał/a:
A nawet bez wścieklizny może mieć tężec czy setkę innych chorób. I same ugryzienie nawet mechanicznie przyjemne nie jest. A jak ściur do gardła ci skoczy (jak się w walce przewrócisz lub po ubraniu wejdzie), może nawet fraga zyskać.Szczurek z wścieklizna, jak Wy byście sie nie bali ugryzienia to albo zdrowia nie szanujecie, albo wiedzę macie taką nie za dużą
Szczur to nie mysz — mysz ma 10cm max i faktycznie łatwo się ją z kapcia zabija (choć jedyna mysz jaką mam osobiście na rozkładzie była przedtem podtarmoszona przez kota), szczur zaś to cholerstwo większe od ciułały.
I nawet jak wygrasz, duża szansa że czeka cię przejażdżka w takim vanie z łóżeczkiem. A jeśli akcja dzieje się w Łodzi, pogotowie podaje ci pavulon, zaś na pediatrii jest jeszcze gorzej...
Gdzie odbywają się te walki i jaka jest najniższa stawka na szczura? Ktoś wie? Xd
Czy to nowa tresura zmywarek? Gdzie można zamówić taką usługę? Poważnie pytam!
To jakaś nowa edycja fame mma? Kobita ma jaja, Najman już by odklepywał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie