TwójCzarnyPan napisał/a:
Niekoniecznie. Jak szczur nie może uciec to atakuje. Bardziej mnie zastanawia, jak ona się tam znalazła.
Escape room, made in china
JamPawel napisał/a:
Materiały "Rosja vs Ukraina" to mają tutaj chyba osobny dział
Racja, Szczur głodny lub wystraszony atakuje.
JamPawel napisał/a:
Materiały "Rosja vs Ukraina" to mają tutaj chyba osobny dział
przecie to nowe pokolenie polskie aktywiszcza śnieżka itd
JoSeed napisał/a:
Wlasnie sie zastanawiałam, co on taki odważny...
W sumie nie widziałam szczura, takiego dzikiego, na oczy.
Wystarczy poprosić i na tym portalu znajdziesz właścicieli bardziej dzikich szczurów.
Ten szczur chciał ją wydymać
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
TwójCzarnyPan napisał/a:
Niekoniecznie. Jak szczur nie może uciec to atakuje. Bardziej mnie zastanawia, jak ona się tam znalazła.
Szafirów nie przywieźli na okup.
bercisko napisał/a:
To nowe walki w klatkach?
Tak, walka świnki ze szczurkiem
Zwierzę..kilkunastokrotnie przewyższa inteligencję ten..zbiór materii o opadających z d...py spodniach!😡
sothis napisał/a:
A nawet bez wścieklizny może mieć tężec czy setkę innych chorób. I same ugryzienie nawet mechanicznie przyjemne nie jest. A jak ściur do gardła ci skoczy (jak się w walce przewrócisz lub po ubraniu wejdzie), może nawet fraga zyskać.Szczurek z wścieklizna, jak Wy byście sie nie bali ugryzienia to albo zdrowia nie szanujecie, albo wiedzę macie taką nie za dużą
Szczur to nie mysz — mysz ma 10cm max i faktycznie łatwo się ją z kapcia zabija (choć jedyna mysz jaką mam osobiście na rozkładzie była przedtem podtarmoszona przez kota), szczur zaś to cholerstwo większe od ciułały.
I nawet jak wygrasz, duża szansa że czeka cię przejażdżka w takim vanie z łóżeczkiem. A jeśli akcja dzieje się w Łodzi, pogotowie podaje ci pavulon, zaś na pediatrii jest jeszcze gorzej...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.