👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

noob saibot = tobia boon - jeden z twórców mortal kombat, tak jestem jebnięty na tym punkcie.
zawsze się zastanawiałem grając scorpionem (ulubiona postać) jak to jest, że trafiam hakiem przeciwnika, przebija go na wylot, po czym daje w mordę z upper cut`a a ten wstzje jakby nigdy nic i walczy dalej...
Już Ci tłumaczę. To jest gra komputerowa i na dodatek, na pewno nie oparta na faktach.
to nie muzyka elektroniczna tylko chamski dubstep
TO jest muzyka elektroniczna youtube.com/watch?v=_5vKpv8M27Y
TO jest muzyka elektroniczna youtube.com/watch?v=_5vKpv8M27Y
Cytat:
noob saibot = tobia boon - jeden z twórców mortal kombat, tak jestem jebnięty na tym punkcie.
Tobias i Boon to dwóch różnych kolesi, dwaj współtwórcy MK. Coś średnio jesteś jebnięty na tym punkcie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie