Ten "syf" na jego rękach, z tego co wiem jest spowodowany jakąś chorobą. W każdym razie - gościu ma talent.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Ten "syf" na jego rękach, z tego co wiem jest spowodowany jakąś chorobą. W każdym razie - gościu ma talent.
Dać do tego normalną perkusję, akordeon zamienić na gitarę elektryczną, dodać gitarę basową i mamy przebój.
bujaszaka napisał/a:
To łuszczyca, a nie syf. Nic złośliwego, nic strasznego, nic zakaźnego. Tyle, że ma sadolski wygląd...
i taki uliczny grajek jest sto razy lepszy od jakiejś pseudo śpiewaczki z furą kasy.
@up
No chyba jednak nie gasi. Facet nie dość że gra na "harmoszce", to jeszcze do tego zajebiście śpiewa i gra na dwóch innych "instrumentach"..
No chyba jednak nie gasi. Facet nie dość że gra na "harmoszce", to jeszcze do tego zajebiście śpiewa i gra na dwóch innych "instrumentach"..
Znacie tytuł tej piosenki, którą śpiewa? Czy to może homemade song? ;p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie