Niektórzy ludzie to takie tępoty umysłowe i tacy debile, że zastanawiam się jakim cudem taka osoba dożyła wieku dorosłego. No jak k🤬a dożyła? Przecież taki Einstein, Newton, Arystoteles, czy Piotr Joliot-Curie powinien zostać zabity w wieku 5 lat na przejściu dla pieszych, albo usmażyć się w wannie pełnej wody z ulubionym opiekaczem do chleba.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Polska mentalność biedaka + inteligencja marginesu to się równa katastrofa. I tacy ludzie mają prawo głosu. Idą na wybory i głosują na PIS...
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Abraxus napisał/a:
Polska mentalność biedaka + inteligencja marginesu to się równa katastrofa. I tacy ludzie mają prawo głosu. Idą na wybory i głosują na PIS...
No k🤬a mac... czy do wszsytkiego trzeba dop🤬lic polityczną łatke?
to jest tak niedoj🤬e, że szkoda słów...
Jap🤬le no przecież to jest najbardziej stereotypowe combo jakie widział świat. Nie dość że sebix-> bmka-> lpg-> kombinowanie na badaniu-> odpalanie szluga mimo że czuć gaz jak jasny c🤬j.
K🤬a ja już wiem co będzie w nowej blok ekipie bo Walaszek takiej okazji nie przepuści
K🤬a ja już wiem co będzie w nowej blok ekipie bo Walaszek takiej okazji nie przepuści

podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
aKiwiKiwiKiwi napisał/a:
No k🤬a mac... czy do wszsytkiego trzeba dop🤬lic polityczną łatke?
to jest tak niedoj🤬e, że szkoda słów...
Ludzie muszą być świadomi, że pisowcy są wśród nas. Spotykasz kogoś i nawet ci do głowy nie przyjdzie, że on głosuje na PIS bo wygląda jak normalny człowiek.
A to może być miła pani ze sklepu, sąsiad co pomógł wnieść zakupy na piętro. Z pozoru człowiek a pod skórą bydle. Trzeba być czujnym.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Ale k🤬a ludzie , roznica miedzy przegladem bez gazu a przegladem z gazem to odpowiednio okolo 110 i 154 zl , wiec wychodzi na to ze chlop rozj🤬 sobie auto bo chcial zaoszczedzic 50 zl , k🤬a mac jakim cebulakiem trza byc
podpis użytkownika
Wszystkiego Dobrego Panie Kolego