📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:40

Cytat:
Ciekawe czy chociaż przeszedł ten przegląd
oczywiście, że przeszedł... Zawsze przechodzi...

Gdyby ISISy siedziałby na Sadisticu, to jutro w Berlinie 50 stacji wyleciałoby w powietrze o tej samej godzinie.

Męczyć się z demontowaniem zbiornika żeby zaoszczędzić 80zł na przeglądzie który wykonuje się raz do roku...
Nawet jeżeli skończyła mu się legalizacja na zbiornik to też nie jest majątek. legalizacja starczy na 10 lat...
100% cebulactwa w starym BMW w LPG(nie mam nic do LPG).
Nawet jeżeli skończyła mu się legalizacja na zbiornik to też nie jest majątek. legalizacja starczy na 10 lat...
100% cebulactwa w starym BMW w LPG(nie mam nic do LPG).
Niech mi ktoś wytłumaczy jak można zatankować gaz do przewodów <brak butli>i nie czuć,że gaz napieprza pod ciśnieniem i robi hałas??Nie mówię już o woni na całej stacji LPG

właśnie tak wyobrażam sobie kierowców BMW, o tych biednych sebixach piszą właśnie takie rzeczy, ci z średniej klasy musieli już myśleć żeby na nie zapracować więc troszkę tam dbają i siedzą na forach, a ci bogaci się rozbijają i biją ludzi bo ich stać
w zasadzie to jednakowe upośledzenie umysłowe ale w 3 kategoriach
w zasadzie to jednakowe upośledzenie umysłowe ale w 3 kategoriach
ellsworth napisał/a:
To jest absolutny pewniak do Nagrody Darwina. Większego debila w całym świecie nie ma!
Są większe debile. Typowy posiadacz BMW jest typowym niemyślącym posiadaczem BMW
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie