Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ewidentnie widać, że obsrane dupy. Śmiecie liczą się z tym, że bez wahania mogą zostać usunięci z tego świata przez amerykańską policję.
czy to byli Mexicano czy mi sie zdaje ? jak tak to gdzie ten slynny mur Trumpa ?
bzyk1357 napisał/a:
Nikogo nie zastrzelili.
/
Tylko dla tego, że sie koleś 10 razy upewnił czy policjanci są pewni poleceń, które mu dawali.
a mogli odstrzelic, tak dla zasady
c🤬jec napisał/a:
Ewidentnie widać, że obsrane dupy. Śmiecie liczą się z tym, że bez wahania mogą zostać usunięci z tego świata przez amerykańską policję.
Przynajmniej wykazali się jakąś dozą inteligencji postępując zgodnie z rozkazami. Często widujemy tu zbyt głupich nawet na takie zachowanie
Cytat:
Ewidentnie widać, że obsrane dupy
Jakby do mnie w usa celowało kilku policjantów to miałbym spodnie do wyj🤬ia.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2017-12-21, 22:29
Mogli im jeszcze kajdanki rzucić żeby się obsłużyli.
konto usunięte
2017-12-21, 23:20
Mogli ich odrazu zastrzelić i c🤬j , a nie gardła nadwyrężać
Dobra decyzja chłopaków na wagę życia.
konto usunięte
2017-12-22, 2:58
Gdyby ktokolwiek z krytykujących był w USA, to by wiedział, że w takiej sytuacji albo się wykonuje polecenia albo się prewencyjnie umiera. Szkoda, że tak nie ma w Polsce...
ddss
2017-12-22, 3:11
Z czystej ciekawości zastanawiam się co by było gdyby zaczęli tańczyć sambę zamiast wykonywać polecenia 'pana policjanta' ?
kolor skóry nieprzypadkowy
Pięknie ich wytresowali... Za nie wykonanie polecenia kulka.
Gdyby w PL tak zrobiono to juz mielibysmy sankcje od UE.