Miles87 napisał/a:
Typowy śmieć głosujący na konfederacje. Tyle to ma w głowie.
Typowy ? - To ty jesteś typową sp🤬oliną społeczną która wszystko dopasowuje do swojego punktu widzenia.
To ty nazywasz śmieciem wyborców Konfederacji, bo nigdy nie miałeś nawet styczności z poziomem i kulturą jaką zwykle oni reprezentują.
"Super partia k🤬o !"
lub
(na tych drugich nie znalazłem na szybko odpowiedniego cytatu)
To jest polski cz🤬ch, naćpaniec, patol i kryminał. Tacy nie głosują pewnie wogóle, a już na pewno nie na PIS czy Konfederacje. W pierdlach gdzie takich najwięcej, zawsze wygrywa jakieś PO czy inne lewactwo.
Quassar napisał/a:
To jeszcze w Polsce są takie patusy myślałem że ta złota młodzież wybyła za granice..
Właśnie ta złota młodzież nie musi teraz wyjeżdżać za granicę, bo PiS zrobił im złote czasy w Polsce.
bialy murzyn, a co nie bylo dawno marszow pedalow to sobie szuka innej zadymy? pedaly robic marsze niech patola sie na was wyladowuje, taki z was porzytek chociaz
Najsmutniejsze jest toż że takie ćwierćmózgi niestety są w naszym otoczeniu. Na co dzień mijają nas lub my ich i nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak blisko są takie karaluchy. Dziw bierze, że to coś potrafi stać na gibających się kończynach i jednocześnie wydawać dźwięki z otworu paszczowego.
podpis użytkownika
Nie ma niemoralnych propozycji. Są tylko nieumiejętnie formułowane zachęty.
Dostawca treści na Sadola. Wyczyny tego pojeba to porostu poezja.
J🤬iutki... nie zdziwię się gdy w Blok Ekipie o tym będzie.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"

podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
martils napisał/a:
Typowy ? - To ty jesteś typową sp🤬oliną społeczną która wszystko dopasowuje do swojego punktu widzenia.
To ty nazywasz śmieciem wyborców Konfederacji, bo nigdy nie miałeś nawet styczności z poziomem i kulturą jaką zwykle oni reprezentują.
"Super partia k🤬o !"
lub
(na tych drugich nie znalazłem na szybko odpowiedniego cytatu)
"Super partia prawaku". Ten lamus tylko tyle potrafi

hahaha wesoły jegomość rozk🤬ił wapniakom kółeczko wzajemnej adoracji
Laureatem „Złotego Pióra” za najlepszą książkę ZLM w 2019 roku jest Wiktor Golubski za tomik „Kram Grzechotnika”. Ciechanów 2020
Miles87 napisał/a:
Typowy śmieć głosujący na konfederacje. Tyle to ma w głowie.
serio myslisz ze taki nierob by glosowal na partie ktora nagradza trud?