Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Jeżeli kolego drogi przeglądasz sadola i zobaczysz swój wyczyn śmiały. Pomyśl wtedy o tym że przez Ciebie wszystkie zakupy w bagażniku mi się porozp🤬alały. Mocno mnie wnerwiłeś, ale już się nie gniewam. Jednak jeśli dalej będziesz tak niebezpiecznie pomykał to w tym nowym 2015 roku życzę żebyś na jakimś drzewie się rozj🤬. Amen
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
takija 2015-01-07, 21:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-07, 21:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
danny90 2015-01-07, 21:59
Zgłoś
TomusK 2015-01-07, 22:14
Dzisiaj miałem praktycznie identyczną sytuację w Poznaniu. Facetowi pomyliły się kierunki, bo był na pasie do skrętu w prawo i podobnie jak na filmiku zajechał mi drogę mi w ostatniej chwili, że musiałem ostro przyhamować. Osoba, która prowadziła była to auto była na tyle kulturalna, że choć popełniła wykroczenie to chociaż przeprosiła awaryjnymi.

Dodatkowo biorąc pod uwagę odległości od siebie obu aut to kierowca Citroena nawet jakby spojrzał w lusterko to mógłby nie widzieć drugiego samochodu. Najprawdopodobniej autor filmiku by w jego martwym punkcie.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-07, 22:25
Accent napisał/a:

Jeździsz na czerwonym i się jeszcze żalisz że ci się słoiki od ojców powywracały.
Mam nadzieje że jakiś szeryf z tyłu też miał kamerkę i cie nagrał.

Jeszcze takiej tępej piczy na sadolu nie widziałem
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-07, 22:25
macleod napisał/a:

Najlepsza recepta:

1. Kupić jakiegoś nie najnowszego Jeepa.
2. Założyć z przodu rury.
3. Mieć przygotowany stały tekst: No aleś se pan narobił...

Też tak pomyślałem. Później jednak pomyślałem o niewinnych pasażerach(np. dzieciach), którzy mogliby przez to ucierpieć. Będziesz później mógł spokojnie żyć wiedząc, że dziecko zginęło, bo chciałeś się odegrać na kimś za kilka sekund straty na trasie?
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-07, 22:49
dwa filmy na yt obejrzane a te 17s wciąż sie buforują;/
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-08, 0:07
Ja podziwiam ogarnięcie takich "kierowców", którzy na ostatni moment jak im się pomyli to skręcają. Nie wpadł żaden na to, że będąc w centrum miasta będzie gdzie zawrócić i wrócić na te skrzyżowanie
Zgłoś
eMCeONe 2015-01-08, 0:24
macleod napisał/a:

Najlepsza recepta:

1. Kupić jakiegoś nie najnowszego Jeepa.
2. Założyć z przodu rury.
3. Mieć przygotowany stały tekst: No aleś se pan narobił...

Misja zakończona jednak zamiast Jeepa, Opel frontera ^^. Metalowe zderzaki, rama, rury. Czasami jak sobie pomyślę jak by wyglądały czołówki z matizem czy cinkłeczento to aż mi się banan na twarzy pojawia
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-08, 1:44
eMCeONe napisał/a:

Misja zakończona jednak zamiast Jeepa, Opel frontera ^^. Metalowe zderzaki, rama, rury. Czasami jak sobie pomyślę jak by wyglądały czołówki z matizem czy cinkłeczento to aż mi się banan na twarzy pojawia

Chciałbym zobaczyć Twojego "banana na twarzy" kiedy po takim wypadku zobaczyłbyś krew kapiącą z roztrzaskanej główki kilkuletniego dziecka, które siedziało w foteliku na tylnym siedzeniu matiza. Sadol sadolem, ale Twoja wyobraźnia przestała rozwijać się na poziomie drugiej klasy szkoły podstawowej.
Zgłoś
Lucato 2015-01-08, 3:28
W moim kochanym Białymstoku taka Syberia i biegun zimna, że nawet 5 lipca śniegiem zawiało!
Zgłoś
piochux 2015-01-08, 17:58
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-09, 21:34
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem