Idiota na rowerze. Czyżby jechał naj🤬y? A może po prostu ma w dupie wszelkie przepisy?
T................3
2017-06-18, 15:54
Nagrał się w GTAV i próbuje zwiększyć swoją umiejętność prowadzenia
Od razu widać, że inteligencją nie grzeszy. Wszak mówi się "poznasz pana po cholewach".
W przepisach niezłomny
2xadidas +100 do naddresa
e................s
2017-06-18, 17:14
nie lubię polityki na sadolu, ale to akurat tuska wina, dał pedalarzom tyle praw, a teraz normalny kierowca odowiada za debila
Pewnie dopiero co zdemontował dwa pomocnicze kółka z tyłu, stąd ta niestabilność.
szkoda, że nie było żadnego sebixa to by się pedalarz nauczył jechać swoim pasem
Szczęśliwy Cygan na swoim rowerze jedzie do pracy.
Ja p🤬le, na c🤬j kupować ubranie, które jest całe k🤬a zaj🤬e napisami jakiejś marki. Koleś k🤬a robi za darmową reklamę i się tym jeszcze k🤬a dowartościowuje, że ma "markowe" ciuchy
Jedzie na dopalaczach.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
b................z
2017-06-18, 21:12
Dick napisał/a:
Jedzie na dopalaczach.
według mnie to spowalniacze, przynajmniej w tym wypadku
P................y
2017-06-18, 21:21
Oni nawet jadąc na składaku próbują się bujać na lewo i prawo, oby się wj🤬 do rowu, a nie komuś pod maskę. Nie rozumiem debili, kuśka im od takiego odp🤬lania nie urośnie.
Cytat:
Sebix na rowerze w Kętach
To nie jest żaden Sebix, tylko statystyczny polski rowerzysta. Miastowi różnią się tylko posiadaniem kasku i droższego roweru.
b................z
2017-06-18, 21:30
PawełWspaniały, a ja mam nadzieję, że jednak komuś pod maskę, przynajmniej jednego debila mniej