Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sędzia który sądził w sprawie Biedronia za użycie przemocy wobec policji nie skazał go po dziś dzień, sądził również sprawę przeciwko Mariuszowi Z. który ubliżał policjantowi:

"Ty k..., psie je... Ja jestem patriotą, a ty kim jesteś?"

Jak się domyślacie ów człowiek za obrazę policji został już skazany.

Pełen artykuł pod linkiem: śedzia o podwójnej moralności
Zgłoś
~Angel 2013-11-15, 15:11 16
Ruli,

Nie skazali Biedronia bo więzienie to ma być kara a nie przyjemność.

podpis użytkownika

Zgłoś
Kutarate-Miszcz 2013-11-15, 15:22 1
casimus napisał/a:

J🤬 Biedronia!!!

mocne słowa...
Zgłoś
filipsworks 2013-11-15, 15:22
Ja widzę dwa rozwiązania takowych sytuacji. Jedno to 7,62 mm, a drugie 12,7.
Zgłoś
fdM 2013-11-15, 15:30 1
Generalnie straszna pokazówka, 3 miesiące bezwzględnego więzienia + grzywna 1000zł za obrazę funkcjonariusza? Wysoko.. Takie wyroki rzadko padają nawet przy cięższych przestępstwach... (np. policjant który skopał uczestnika marszu dostał zawiasy).
Zgłoś
z................k 2013-11-15, 15:38
zgnij sam śmieciu, gdybyś w ten sposób napisał o tym pseudo sędzi, to ta, a nie o zasrańcu który prawdopodobnie się nap🤬lił i zbyt nie ogarniał co nawija
Zgłoś
Smuggler1920 2013-11-15, 15:49 1
McMenel ... tak wiemy, że wolisz biedronia z oczywistych powodów
Zgłoś
homonto 2013-11-15, 15:51
Ta, tylko ten pseudo patriota jak to "McMenel" powiedział oddał by życie za kraj, a k🤬ą możesz nazywać tego chójogniota biedronia.
Zgłoś
xqwzsa 2013-11-15, 15:58 4
McMenel napisał/a:

I dobrze. K🤬a niech ta pseudo patriotyczna k🤬a zgnije w więzieniu.

Co ty k🤬a bredzisz, w dupie sie poj🤬o? Stary był w zomo czy co? Życzysz zgnicia w więzieniu komuś kto obraził policjanta? Ja sam bym te k🤬y wszystkie w więzieniu posadził za to jak nieumiejętnie i niereprezentacyjnie wypełniają swoje zasrane zadanie utrzymywania porządku, a ty komuś kto zaledwie ich obraził słownie, nazywasz pseudo patriotyczną k🤬ą? Tak cie to boli że w dniu święta narodowego ludziom chce się wyjść na ulicę i zrobić coś w kierunku spalenia na stosie tego całego skorumpowanego rządu? To rozbiegnij się i p🤬lnij z barana w ścianę, a nie wypisujesz farmazony.
Zgłoś
S................k 2013-11-15, 16:10 11
Widzę że sadistic powoli z portalu dla sadoli zmienia się w portal dla internetowych kiboli i "patriotów", którzy by wszystkich zabijali i nap🤬lali, ale niestety nie mogą bo siedzą przed PC i wylewają swoje żale w internecie. Przykre, mam nadzieję, że w końcu ktoś z tym całym bydłem w kominiarkach zrobi porządek.
I na koniec - najzabawniejsze jest to, że gdy ktoś tylko skrytykuje tych niszczących Święto Niepodległości imbecyli od razu nazywany jest lewakiem Szkoda mi Was, jak widać system jest daleki od doskonałości i zawiódł na etapie edukacji (o Waszych rodzicach nie wspominam, bo nikt normalny takiej patolki by nie wychował). Pozostaje liczyć, że kiedyś przestaniecie kozaczyć w internecie, wyjdziecie na ulicę i system penitencjarny się Wami zaopiekuje

Cytat:

Ja sam bym te k🤬y wszystkie w więzieniu posadził za to jak nieumiejętnie i niereprezentacyjnie wypełniają swoje zasrane zadanie utrzymywania porządku, a ty komuś kto zaledwie ich obraził słownie, nazywasz pseudo patriotyczną k🤬ą? Tak cie to boli że w dniu święta narodowego ludziom chce się wyjść na ulicę i zrobić coś w kierunku spalenia na stosie tego całego skorumpowanego rządu?

Każdy, kto w Święto Niepodległości wyszedł na ulicę w kominiarce celem "wyszumienia się" jest pseudopatriotyczną k🤬ą, jak to McMenel ujął. Chcesz sadzać ludzi w więzieniu i zmienić kraj? Załóż partię polityczną, zmobilizuj elektorat i rządź, o ile Twoja marna osoba jest zdolna do czegoś innego niż bluzgi w internecie.
Zgłoś
v................y 2013-11-15, 16:17 2
Jak czytam komentarze, to widzę że praktycznie nikt nie rozumie, że nie chodzi o to że łysy dostał wyrok a pedał nie. Mogłoby być odwrotnie i w moim odczuciu byłoby równie c🤬jowo.

Problemem są podwójne standardy. Tak długo jak będą równi i równiejsi - tak długo c🤬ja się w tym kraju zmieni.
Zgłoś
Juhc_Satuk 2013-11-15, 16:25
Powinni ich obu zamknąć w jednej celi.
Zgłoś
tetrahydrooo 2013-11-15, 16:25
McMenel. Aż sobie konto na sadisticu p🤬lnąłem aby uraczyć Cię browarkiem (bądź co bądź wirtualny ale c🤬j, mam dobre intencje). Natomiast co do komentarza xqwzsa, stary nie wiem jak Ty ale mnie mega boli, że w dniu święta Niepodległości ludzie pardon bydło, które mianuje się patriotami rozp🤬ala wszystko w zasięgu wzroku. Ni c🤬ja nie potrafię pojąć jak rozj🤬ie komuś samochodu, wybicie szyby, wyrwanie drzewka ma wpłynąć na "zrobienie czegoś w kierunku spalenia na stosie tego całego skorumpowanego rządu" p🤬lisz jak potłuczony. Konsekwencje ponoszą uczciwie pracujący ludzie - a to koszt wstawienia nowej szyby, mechanika/lakiernika etc. W jednym przyznam Ci rację policja "nieumiejętnie i niereprezentacyjnie wypełniają swoje zasrane zadanie utrzymywania porządku" poniekąd to nie ich wina że nie otrzymali pozwolenia na korzystanie z ostrej amunicji przeciwko tym j🤬ym zwierzętom, które mianuje się patriotami, przy czym posługując się tym terminem "zwierze" obrażam zwierzęta za co z tego miejsca serdecznie je przepraszam. Więc przeanalizuj sobie to co napisałeś, zainteresuj się jak wygląda praca policjanta, zajrzyj do słownika na definicje patriotyzmu po czym "rozbiegnij się i p🤬lnij z barana w ścianę" aby Ci się utrwaliło. Amen

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum
Zgłoś
typo 2013-11-15, 16:55
Ja jebie - Biedroń to ciota. C🤬ja by zrobił policjantowi, zresztą ten jego atak to śmiechu warte było.

Ten typ jakbyś mu powiedział, że jest debilem a nie patriotą to byś skończył w butelką na łbie, albo kostką brukową w zębach.
Zgłoś
xqwzsa 2013-11-15, 17:16
tetrahydrooo napisał/a:

McMenel. Aż sobie konto na sadisticu p🤬lnąłem aby uraczyć Cię browarkiem (bądź co bądź wirtualny ale c🤬j, mam dobre intencje). Natomiast co do komentarza xqwzsa, stary nie wiem jak Ty ale mnie mega boli, że w dniu święta Niepodległości ludzie pardon bydło, które mianuje się patriotami rozp🤬ala wszystko w zasięgu wzroku. Ni c🤬ja nie potrafię pojąć jak rozj🤬ie komuś samochodu, wybicie szyby, wyrwanie drzewka ma wpłynąć na "zrobienie czegoś w kierunku spalenia na stosie tego całego skorumpowanego rządu" p🤬lisz jak potłuczony. Konsekwencje ponoszą uczciwie pracujący ludzie - a to koszt wstawienia nowej szyby, mechanika/lakiernika etc. W jednym przyznam Ci rację policja "nieumiejętnie i niereprezentacyjnie wypełniają swoje zasrane zadanie utrzymywania porządku" poniekąd to nie ich wina że nie otrzymali pozwolenia na korzystanie z ostrej amunicji przeciwko tym j🤬ym zwierzętom, które mianuje się patriotami, przy czym posługując się tym terminem "zwierze" obrażam zwierzęta za co z tego miejsca serdecznie je przepraszam. Więc przeanalizuj sobie to co napisałeś, zainteresuj się jak wygląda praca policjanta, zajrzyj do słownika na definicje patriotyzmu po czym "rozbiegnij się i p🤬lnij z barana w ścianę" aby Ci się utrwaliło. Amen

Widze że Twój obraz Marszu Niepodległości kończy się na tym co transmitowane było w tvn24. Sam nie toleruje bydła rozp🤬alającego wszystko co spotka na drodze, ale tacy debile zawsze byli, i zawsze będą, i trzeba się pogodzić z tym że w każdym społeczeństwie są jednostki wybitnie niedoj🤬e, jedyne co można zrobić to nap🤬lać takich, bo zamykać i karmić za nasze pieniądze to głupota. Mimo to, tego skazanego gościa NIE zatrzymano za rozp🤬alanie wszystkiego w koło, palenie tęczy, nap🤬lanie policjantów, a za to, że słownie obraził policjanta(którzy zresztą na Marszu obrażani byli na każdym kroku), co według mnie nie jest jednoznaczne z mianowaniem go 'pseudo patriotyczną k🤬ą'. Również jak ty nie toleruje takiego bydła, ale dla twojej wiadomości, to bydło stanowiło jedynie mały odsetek ludzi będących na Marszu, o których już się niestety nie mówi, a którzy własnie robią coś w 'tym kierunku'.

A co do policji, i tego że nie dostali pozwolenia na użycie ostrej amunicji: No k🤬a, bez przesady, żeby grupa policjantów, w pełni wyposażonych w pałki, gaz, i wyszkolonych, nie umiała sobie poradzić bez używania ostrej amunicji z grupką (nie chcąc nikogo obrażać) łysych gówniarzy spod bloku.

Slipak napisał/a:

Każdy, kto w Święto Niepodległości wyszedł na ulicę w kominiarce celem "wyszumienia się" jest pseudopatriotyczną k🤬ą, jak to McMenel ujął. Chcesz sadzać ludzi w więzieniu i zmienić kraj? Załóż partię polityczną, zmobilizuj elektorat i rządź, o ile Twoja marna osoba jest zdolna do czegoś innego niż bluzgi w internecie.

twoja w c🤬j marna osoba myli fakty.
McMenel nie ujął tak tego, tylko nazwał tak tego skazanego gościa, a skąd ty k🤬a mać wiesz że on "wyszedł na ulicę w kominiarce celem "wyszumienia się"" a nie po prostu uczestniczył w Marszu podczas którego za bardzo pojechał któremuś policjantowi któremu się to nie spodobało? Wcale tego gościa nie bronie, bo jeśli też był częścią bydła to c🤬j mu w dupe, ale co jeśli nie był? Czemu kogoś kto nazywa się patriotą od razu z góry mianuje się pseudo patriotą, zakłada kominiarkę i zarzuca podpalenie tęczy?
Zgłoś
kishon 2013-11-15, 17:21
brakuje tylko żeby oskarżony na rozprawę przyszedł zapewne w swojej ulubionej koszulce JP 100%
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie