Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
Sędzia który sądził w sprawie Biedronia za użycie przemocy wobec policji nie skazał go po dziś dzień, sądził również sprawę przeciwko Mariuszowi Z. który ubliżał policjantowi:

"Ty k..., psie je... Ja jestem patriotą, a ty kim jesteś?"

Jak się domyślacie ów człowiek za obrazę policji został już skazany.

Pełen artykuł pod linkiem: śedzia o podwójnej moralności
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-15, 11:54 110
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PustynnyPiechur 2013-11-15, 11:58 44
Bo to bolszewicki sąd i bolszewicki sędzia on nie wie prze, jaka literę pisze się sprawiedliwość a co dopiero miałby rozumieć równość wobec prawa
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-15, 12:09 24
a może to dlatego, że Pan ciota ma teraz immunitet i go kolesie chronią?
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-15, 12:19 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bluzgowy 2013-11-15, 12:22 3
jakoś to było do przewidzenia, że jak tylko któryś sędzia wyda zły wyrok to zostanie zlustrowany do 30 pokolenia wstecz....
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-15, 12:55 9
Zgłoś
Kaszysz 2013-11-15, 13:14 34
Zgłoś
karinawaw 2013-11-15, 13:50 16
Tak samo jak się nie traktuje poważnie pobicia męża przez żonę, tak samo pobicie Policjanta przez Biedronia nie jest traktowane poważnie.
Biedroń to c🤬ka nie facet. Nie zdziwiła bym się gdyby sąd celowo go nie chciał wsadzić do pierdla bo tam by jego dupsko miało raj na ziemi.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-15, 14:43 3
Zgłoś
borys123 2013-11-15, 14:47 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-15, 14:53 4
Słowo "patriotyzm" zaczyna być nadużywane... Niech ta moda na afiszowanie się swoim patriotyzmem w końcu skończy...
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-15, 14:57 8
@tekkit - prawdziwy patriota z Ciebie, zapomniałeś jeszcze tam dopisać "HFAŁA WIELKIEJ POLSCE".

Szczerze mówiąc Biedroń mnie mało obchodzi, mam jedynie nadzieję, że wykrok prędzej czy później zapadnie. Natomiast koleś (patriota we własnym mniemaniu), który podczas Święta Niepodległości wszczynał burdy i wyzywał policjantów powinien zgnić w więzieniu, chociażby z tego powodu, że wydaje mu się, że działał dla dobra Polski. Wstyd mi, że tacy ludzie noszą bluzy z naszym godłem i uważają się za patriotów, będąc zwykłym bydłem. Od kilku lat już Święto Niepodległości jest zawłaszczane przez tę hołotę, oni są jedynym tematem, o którym się mówi. Jak jeszcze widzę to bydło w necie/telewizji machające flagami Polski, to aż mi się nóż w kieszeni otwiera.
Marzy mi się ruch narodowy popierany przez inteligencję i normalnych ludzi, a nie przez bydło, które pewnie nie potrafi nawet poprawnie napisać "Rzeczpospolita". Jeśli Wielka Polska ma wyglądać tak jak te uliczne burdy, to ja podziękuję, z dwojga złego wolę już tą rządzoną przez ten rząd.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-15, 14:59 3
Wystarczy spojrzeć na tego "patryjote" który dostał wyrok a na Biedronia, żeby zobaczyć, że to ludzie z dwóch różnych bajek i nie można im dać ten sam wyrok ponieważ były różne sytuacje.
Zgłoś
Ruli 2013-11-15, 14:59 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem