Abu-bandyta wtargnął na ring podczas finałowej walki szkolnego turnieju bokserskiego w Serbii pomiędzy azerskim bokserem Yusifem Agakishievem i Serbem Viktorem Majstorovicem i zaczął łapać sędziego za gardło i dusić go. Okazało się, że azerbejdżański trener był po prostu obrażony, ponieważ jego podopiecznemu zdjęto okulary.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda. Bokser w okularach to jest hard! 💪
wygląda to trochę tak ,że sędzia nie powinien przerywać niebieskiemu tej akcji.
To mogło się nie spodobać temu co targał sędziego za paszczę.
To nie był pojedynek pomiędzy uczniami. To była wojna Serbii z Azerbejdżanem. Poczekajmy na harda, może jakieś rakiety na koniec spadły na szkołę.
elim
2025-07-30, 19:15
Na pewno taką akcją pomógł swojemu bokserowi, nie ma co, xD.
mnie stara tez tak wsciekła za jape łapie, jak sikam bez okularów. a czemu, nigdy nawet nie pytam.
Qcaracha napisał/a:
mnie stara tez tak wsciekła za jape łapie, jak sikam bez okularów. a czemu, nigdy nawet nie pytam.
Bo szczasz do szuflady.