ja segreguję, ale słyszałem że w Polsce to jeszcze popaganda, że jak przyjezdzają śmieciarką to i tak wszystko do jednego kontenera sypią. Tylko narazie chcą nauczyć ludzi segregować bo jak już będą segregownie i przerbialnie pojedynczych odpadów to to nie bedzie mogło stać tylko całą parą pracować bo bedzie duzo ludzi i naukowcow i nie mozna sobie pozwolic wtedy na zastój

Nie są czarni,c🤬ci ani cyganie więc o c🤬j mu k🤬a chodzi?Jakiś pedał co to się przyp🤬ala do wszystkiego, pewnie jak dzieciaki w piłkę grają to mu też przeszkadza a co mu przeszkadzają,że sobie siedzą w śmietniku.
C🤬j ci w pysk głosie z filmu!
jestę ż🤬dę napisał/a:
Nie są czarni,c🤬ci ani cyganie więc o c🤬j mu k🤬a chodzi?Jakiś pedał co to się przyp🤬ala do wszystkiego, pewnie jak dzieciaki w piłkę grają to mu też przeszkadza a co mu przeszkadzają,że sobie siedzą w śmietniku.
Dokładnie. Ludzie, poniżajcie cyganów, ż🤬dów, cz🤬chów, pedałów, lewaków, ale od Polaków którym się nie powiodło po sp🤬olonych przemianach ustrojowych, trzy c🤬je w bok.
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...

kustoszpan,
Ja to nie rozumiem,dlaczego oni poniżają i znęcają się nad swoimi w każdym mieście znajdzie się ktoś z tych co wymieniłeś na kim można sobie ulżyć i nikt nie będzie miał nam tego za złe
ja tam jak widzę cierpiącą Polskę i Polaków,zwierzęta ,kogoś kto marnuje jedzenie to mnie wk🤬ia ale inne śmieci mnie nie ruszają
Ja to nie rozumiem,dlaczego oni poniżają i znęcają się nad swoimi w każdym mieście znajdzie się ktoś z tych co wymieniłeś na kim można sobie ulżyć i nikt nie będzie miał nam tego za złe

"...wychodzisz czy nie? bo coś ci ciężko to wychodzi..." ;d
dobreeee....
dobreeee....

artur17nww napisał/a:
Uwaga, to bardzo ważna chwila. Możemy ujrzeć narodziny żula ^^
Twoja matka już widziała, jak Cię powiła niestety.
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
piwko. Ja bym się speszył przed kamerą a Ty twardo robisz swoje

Segregacja śmieci to zwykły interes. Z punktu widzenia natury nie ma to żadnego znaczenia czy butelki będą leżały metr od papieru czy sto metrów. Z punktu widzenia jakiegoś przedsiębiorcy - taniej odzyskać surowiec bo nie trzeba już segregować śmieci i wybierać tych, które przydadzą się jeszcze w procesie recyklingu.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Jakie poniżanie? Czy pojemnik/śmietnik na makulaturę to miejsce dla bezdomnych? P🤬lnijcie się czasem w łepetynę, może zaczniecie myśleć.