👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A potem trafiasz na ogłoszenie:
Seicento zadbane! Po kobiecie, w środku nie palone, mały przebieg...
słowem: OKAZJA!
Seicento zadbane! Po kobiecie, w środku nie palone, mały przebieg...

I tak to sadol.pl/pan-ktory-lubi-jezdzic-na-recznym-vt76435.htm wymiata
Można już powoli robić temat zbiorczy

Można już powoli robić temat zbiorczy

Całe życie z zaciągniętym jeździła teraz puściła i poczuła respekt przed bez mała litrową jednostką napędową.
akurat mam do sprzedania dwie opony 155/70/13, nie macie namiarów na tą panią ?

Nikt z was nie pomyslal ze moze w szczekach hamulcowych cos jebnelo, a jakos trzeba dojechac? Niektorzy ludzie nie wnikaja. Sam mialem kiedys taki problem w UAZie, ale nie bylo szkoda wiec jechalem, no i jeszcze po piasku.

Gdyby rejestracje miała SWD nic by mnie nie zdziwiło, ale zdaje się tam jest WD, także samo wiozące debila?

"Kochanie co się stało, że nie ma tylnich opon?"
"Aaaa, to już wiem dlaczego tak ciężko jechał."
"Aaaa, to już wiem dlaczego tak ciężko jechał."

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie