👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Trzeba było jej nie mówić,może byłby potem lepszy ten filmik

brakuje tylko torebki na dachu i pistoletu z dystrybutora we wlewie....
K🤬a prawo jazdy za worek ziemniaków kupiła, a pod domem pewnie zajmuje 3 miejsca parkingowe takim wielkim sejem!

Pozniej auto stoi u zyda w komisie, jako "stan idealny, jezdzila nim kobieta (starszy pan)"

hah, co najlepsze jak pokazałem mojej matce filmik to też się nie skapnęła o co chodzi z tym seicento. dopiero za 3 razem jak jej powiedziałem to zauważyła że babka jedzie na ręcznym

Babcia?
No nie no k🤬a znowu dała się nagrać. a jej tyle razy gadałem.. "sprawdź zanim ruszysz"

No nie no k🤬a znowu dała się nagrać. a jej tyle razy gadałem.. "sprawdź zanim ruszysz"
podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.
Taki silnik w samochodzie, że w ogóle nie czuć, że się na ręcznym pop🤬la.
600cm3 pojemności i ciągnie malina, dobrze że po deszczu było bo tak to by raczej nie ruszyła

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie