Sejm z lektorem z Beavisa i Butt-heada
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-21, 13:05
Nie moge patrzeć jak ten idiota wraz z kolegami i koleżankiem szarga dobre imie mojej Ojczyzny. Mam nadzieję, że szybko zdechnie.
konto usunięte
2012-09-21, 13:28
było by śmieszniejsze z oryginalnym obrazem, ni w ząb nie pasuje tu, denne prostackie tanie i nie dopracowane
konto usunięte
2012-09-21, 18:27
dla biedronia to chyba przyjemnosc ;/
konto usunięte
2012-09-21, 18:37
przykro i czytać i oglądać. Czasem mam wrażenie, że jesteście masą niewykształconych, bezmyślnych prostaków...
konto usunięte
2012-09-21, 19:55
Żeby ci samobójstwa nie popełnili za obrazę majestatu.
Misiekman napisał/a:
Nie moge patrzeć jak ten idiota wraz z kolegami i koleżankiem szarga dobre imie mojej Ojczyzny. Mam nadzieję, że szybko zdechnie.
Mówisz o Biedroniu?
konto usunięte
2012-09-21, 22:18
konto usunięte
2012-09-21, 23:33
vniveri25 napisał/a:
Mówisz o Biedroniu?
Tak. O panu Biedroniu-Pierwszym pelale wszechpolskim
o kurde, pierwszy raz słyszę B&B z lektorem, to jakaś masakra i to tłumaczenie wszystkiego na polski na siłę... bitch please, die.