Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
Sekret przedsiębiorczości i kreatywności - BECZLOG
konto usunięte • 2012-05-07, 20:20

Cytat:

Ale na serio. Książki, poradniki i wskazówki w tych tematach nie muszą być komukolwiek potrzebne. Wystarczy wziąć się w garść i zacząć próbować. Nie mogę patrzeć, jak ludzie biorą udział w różnych warsztatach, kupują książki itp itd.. podczas kiedy tak naprawdę jedyne czego potrzebują to ogarnięcie się.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-05-07, 20:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Roszp 2012-05-07, 20:25
Fajny mikrofon, szkoda że się marnuje do takich zastosowań.,
Zgłoś
baxter 2012-05-07, 20:37
kolejny fałlog czy jak to się tam nazywa ?
Zgłoś
pakicito 2012-05-07, 21:15
Cytat:

jedyne czego potrzebują to ogarnięcie się.

nie wiem jak wy, ale ja potrzebuje kasy
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-07, 21:37 3
ja pistoletu z jednym nabojem i flaszke whisky i koniec życia w tym kraju

a tak na serio to kasy ;p

a gość jest ok ale jego widzowie to gimbaza i neusy oraz dzieci minecrafta Same pojebusy ;/ a szkoda gość sie marnuje
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-07, 23:43 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bloodwar 2012-05-08, 5:49 2
Zawsze śmieszyło mnie, że poradniki "Jak dorobić się milionów na giełdzie/firmie/pokerze" piszą ludzie, którzy NIE dorobli się milionów na giełdzie/firmie/pokerze tylko muszą powoli szarpać każdy grosik min. pisząc poradniki A szczytem szczytów był (dość popularny w Polsce) ekonomista, który dwa razy zbankrutował mając własne firmy zanim zaczął pisać poradniki a mimo to jest uznawany za autorytet w dziedzinie ekonomii
Zgłoś
zeto88 2012-05-08, 15:09
Zgłoś
pakicito 2012-05-08, 19:03 1
Zgłoś
PaczekDNA 2012-05-08, 21:20
Mój kolega kiedyś powiedział:

"Kobieta która zarabia ledwo 2 tysiące będzie mi mówić jak się prowadzi firmę i zarabia pieniądze"

A gościu dobrze mówi;)

dodatkowo dorzucam krótką lekturę:

kominek.blox.pl/2007/09/POLAKA-PORTRET-WLASNY.html
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-08, 21:33 2
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2012-05-08, 22:13
@up, coś ci nie wyszło z tym filmem.
Zgłoś
Eliot Imperio 2012-05-08, 22:20
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-08, 22:53
Świetny filmik, a raczej poradnik. Argument "braku kasy" to jedno z najgłupszych usprawiedliwień. W dzisiejszych czasach jest tyle możliwości wystartowania z biznesem z praktycznie zerowym nakładem finansowym chociażby dotacje z UP czy UM, nawet student może otworzyć mały biznes z minimalnym ryzykiem korzystając z inkubatorów przedsiębiorczości. Ewentualnie najprostszy sposób czyli niewdzięcznie popracować jakiś okres czasu i odłożyć te pieniądze na start. Jedyne co trzeba to zastosować się do rad z filmiku. Fakt, że będzie trudniej niż osoby, które na początku dostały więcej od życia (czytaj - pieniądze), ale jeżeli się uda satysfakcja będzie super wielka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem