Zasłyszane w pracy
Szef mając ochotę na swoją sekretarkę zaproponował jej kupno ciuchów za obciągnięcie druta.No to klęka robi mu gałę a ten do niej : o tak moja mała , dostaniesz płaszcz , o tak nowe buciki też dostaniesz , o tak i biżuterię też dostaniesz .... (S) A fapelusz tesz ?
Czytane nie brzmi tak dobrze jak opowiadane
Zjedzą Cię zaraz...
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
musi być stary gość co ni9e potrfi dojść.u mnie by się skończyło na guzikach od płaszcza:P
Co oznacza (S)?
Nigdy się nie spotkałem.
Z................_
2015-09-10, 11:12
za "tesz" nie ma piwa
z................x
2015-09-10, 11:21
nawet opowiadane jest c🤬jowe. skoro czytane nie brzmi tak "dobrze" jak opowiadane, to na c🤬j to wrzucasz?
M................w
2015-09-10, 13:28
K🤬a pewnie na przerwie zasłyszał od kolegów z gimnazjum i szybko wrzucił tutaj. Żałosne
V................4
2015-09-10, 23:31
wilkoala napisał/a:
Co oznacza (S)?
Nigdy się nie spotkałem.
Poważnie pytasz? Sekretarka...
Czy naprawdę trzeba już tłumaczyć sens dowcipów, którymi błyszczy się w remizie?
Tak wiem ,zorientowałem się dopiero po wysłaniu posta.
Myślałem że to jakieś oznaczenie podobne do sic.
Hehe bo ona ma c🤬ja w bużi i nie może wyraźnie mówić hehe.K🤬a co poniektórzy to naprawdę debile że nie rozumieją dowcipów takiego poziomu...
up
albo już po robocie jest i olej trzyma w zbiorniku.
M................6
2015-09-12, 11:18
"Zasłyszane w pracy" A ja to widziałem na innej stronce......
m................0
2015-09-12, 12:57
mokushiroku napisał/a:
Hehe bo ona ma c🤬ja w bużi i nie może wyraźnie mówić hehe.K🤬a co poniektórzy to naprawdę debile że nie rozumieją dowcipów takiego poziomu...
Gdyby to napisał trochę inaczej bardziej przejrzyście to by nie było problemu, sam przeczytałem trzy razy, i musiałem się temu przyjrzeć. nie powinno byś pisane w jednym ciągu że tak powiem.
chyba na sortowni śmieci robisz
DFM napisał/a:
Czytane nie brzmi tak dobrze jak opowiadane
Ciekawe skąd masz tyle wprawy w opowiadaniu?