👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nadałby się z tą naszą od teletubisiów..
chyba zostałam brutalnie obdarta z dzieciństwa..

chyba zostałam brutalnie obdarta z dzieciństwa..

"Niektórzy ludzie żyją tylko dlatego, że zabicie ich byłoby nielegalne"
Nie pamiętam kto to powiedział, ale znajduje tu idealne zastosowanie.
Nie pamiętam kto to powiedział, ale znajduje tu idealne zastosowanie.

po mojemu to aborcja powinna być legalna w takich przypadkach. A nawet konieczna.... ;/

Troszeczkę się pocieszyłem... wychodzi na to, że takie bezmózgie oszołomy zaślepione jedynie słuszną wiarą to nie jest polski monopol...

Tutenchamonka napisał/a:
Był taki obrazek że dziecko widziało na nim delfina a starsi o ile dobrze pamiętam dwojga ludzi.
ten zapewne

dzieci widzą tu gromadkę delfinków

I za to uwielbiamy Disneya, za jego ukryte przesłania , których nigdy bysmy nie odkryli gdyby nie jakis naćpany obrońca dzieci

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie