Jak można być takim debilem, żeby ćwiczyć w maseczce albo w ogóle to zakładać? Plus tego jest jeden - debile sami się oznaczają ;D
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Jasny gwint, toż to obrzydliwe PIEKŁO KOBIET!!!
Nie piekło, ino swędziało.
Cudak napisał/a:
Ja wiem, że sport może być zabójczy, i większość sportowców to debile, ale nawet oni są na ogół ponad poziomem płaskoziemców antyszczypawkowców.Jak można być takim debilem, żeby ćwiczyć w maseczce albo w ogóle to zakładać? Plus tego jest jeden - debile sami się oznaczają ;D
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
podpis użytkownika
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego.""Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
majeńka napisał/a:
Ja wiem, że sport może być zabójczy, i większość sportowców to debile, ale nawet oni są na ogół ponad poziomem płaskoziemców antyszczypawkowców.
COO XDD
Zapomniałaś wyrazić uwielbienie ukrainie i mielibyśmy kompletną ilustrację ofiary mediów
Cudak napisał/a:
COO XDD
Zapomniałaś wyrazić uwielbienie ukrainie i mielibyśmy kompletną ilustrację ofiary mediów

podpis użytkownika
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego.""Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."