Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Seksistowski profesor
konto usunięte • 2014-01-29, 20:24
Pewien profesor antropologii był znany ze swoich seksistowskich dowcipów i komentarzy podczas prowadzenia zajęć. Bardzo zniesmaczyło to studentki przychodzące na zajęcia. Pewnego razu zebrały się wszystkie razem przed salą i uzgodniły, że jeśli profesor znów skieruje w ich stronę jakiś seksistowski komentarz, wszystkie wstaną i wyjdą z klasy w ramach protestu.
Następnego dnia profesor rozpoczął kolejny wykład i powiedział: "Panie pewnie chętnie usłyszą, że średnia długość penisa u plemiennych afrykańskich mężczyzn wynosi 32 centymetry!".
W tym momencie studentki wstały i skierowały się w stronę drzwi. Widząc to, profesor powiedział: "Drogie panie, powoli! Następny lot do Kenii dopiero jutro rano!"
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-29, 20:27 123
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 20:31 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Magsurf 2014-01-29, 21:16 38
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 22:48 1
Wersja z Jasiem była lepsza...
Zgłoś
podgor5 2014-01-29, 23:00 3
@Magsurf a czy profesor nie dorabial po godzinach jako kierowca autobusu?
Zgłoś
Magsurf 2014-01-29, 23:07
@up. Nie mam pojęcia. Był doktorem więc raczej nie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 23:10 3
Ale 32 cm?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 23:19
I don't understand but I think this story is real.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 23:22
Jak takie gówno może dostać się na główną i mieć 130 piw?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 23:32 1
Leworęczny napisał/a:

Jak takie gówno może dostać się na główną i mieć 130 piw?

Ojojoj, dupka boli?
Zgłoś
mazin 2014-01-29, 23:59 2
Miałem zajęcia z teorii niezawodności z drem Zamojskim. Nazywaliśmy go Drakulą, bo miał 160 cm wzrostu, czarne ulizane w ząbek wlosy i diaboliczny uśmiech. Jeździł vectrą zza kierownicy której nie było go widać (dlatego auto nazywaliśmy drakulowozem albo vectrą widmo). Nie cierpiał dziewczyn, a w szczególności ładnych - z których na politechnice było może z pięć, z czego - dziwnym zbiegiem okoliczności - dwie w mojej grupie na tych zajęciach.
Wykład wyglądał następująco: wchodził do sali, zamaszystym ruchem zrzucał palto czy inną kapotę, siadał na brzegu biurka i mówił:
- To może pani Iwona przypomni nam o czym mówiliśmy na ostatnim wykładzie.
Wstawała ruda piękność, zarzucała włosy do tyłu, usmiechała się nieśmiało i zaczynała:
- Ekhemmm, yyyyy, na ostatnim wykładzie...eeeee. mówiliśmy o .....
- Pani Iwono, żartowałem oczywiście. To ja mówiłem, a pani słuchała, niezbyt uważnie jak się okazuje. - gasił ją szybko doktorek, poprawiając humor tym brzydszym dziewczynom.

Dodam, że Iwona skończyła studia bez problemu, nie była najgłupsza na roku ani nic takiego. Po prostu rzucała się w oczy
Zgłoś
Magsurf 2014-01-30, 0:12 4
@up Dawaj fotki tej rudej sex piekności.
Zgłoś
mazin 2014-01-30, 0:19 1
@up Ona a już pewnie dzieci w Twoim wieku, a zdjęcia gdzieś tam mam, ale musiałbym skanować. Wyobraź sobie takiego rudego, długowłosego MILFA, z celulitem i szparą w poprzek brzucha po cesarce Omniej więcej tak jak tu:
braremoval.com/wordpress/wp-content/uploads/gallery/red-hair-milf-show...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-30, 15:55 2
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem