Kolejna wkrętka od Ruska.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha, to jest dopiero lvl export w trollowaniu. Dziadek chyba był najbardziej zawiedziony. Pewnie myślał, że przyprowadzi do domu poznaną w necie młodą "dziołchę", a tak to by przyprowadził kiepskiego shemale'a
konto usunięte
2012-12-13, 9:23
Jest też inny jego filmik, w którym kręci dupą i o dziwo idioci po drugiej stronie nie potrafią rozpoznać, że to męski zad...jak to jest w ogóle możliwe?
2:45 na bank wali konia na każdym połączeniu, widać że wyrobiony.
Za Vitalija jak zawsze piwko!
NWC
2012-12-13, 10:46
Za te teksty że ca coś zawsze piwko to powinni karać bo to już się nudne robi.
konto usunięte
2012-12-13, 10:53
2:40 - dziadek się nawet nie zorientował.
konto usunięte
2012-12-13, 11:01
to jest jakiś gostek z implantami, czy jakimś cudem zrobił sztuczne, bo już nie wiem
Ufff... Zdążyłem zwalić zanim pokazał twarz.
konto usunięte
2012-12-13, 11:48
a źródło?
jolmen13 napisał/a:
Ufff... Zdążyłem zwalić zanim pokazał twarz.
nie ma się czym chwalić za bardzo.
konto usunięte
2012-12-13, 17:28
K-Paxian napisał/a:
to jest jakiś gostek z implantami, czy jakimś cudem zrobił sztuczne, bo już nie wiem
jakie implanty, popracuj nad klatą to będziesz miał większe cyce niż niejedna laska
konto usunięte
2012-12-13, 21:17
myślałam że piersi pooglądam a tu ch....