👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zostań na jutubie czy na tej stronie bo tutaj nikt tego nie chce.
tosiewytnie, link referencyjny w podpisie jest niezgodny z regulaminem!
tosiewytnie, link referencyjny w podpisie jest niezgodny z regulaminem!

ah
uwielbiam wasze komentarze ciśnijcie mi ciśnijcie
piweczka dostaniecie
buahaha

wujekbielu napisał/a:
ah
uwielbiam wasze komentarze ciśnijcie mi ciśnijcie
piweczka dostaniecie
![]()
buahaha
a Ty dostaniesz bana za multikonto i się skończy rumakowanie.

wujekbielu napisał/a:
AUTOR POSTU OTRZYMAL OSTRZEZENIE
d(-_-)b~ napisał/a:
a Ty dostaniesz bana za multikonto i się skończy rumakowanie.
zaiste cieta riposta
chyle czola

Darki, jak nie masz nic sensownego do napisania, to się nie udzielaj, bo tylko debila z siebie robisz

No tak troche przesadzilem brzmi troche sarkastycznie poprostu podba mi sie ze kolega wszczynajacy napinki w koncu otrzymal kare (w sumie propsy powinny isc do Nostrego z tego co widze)
Co do filmiku to nie warto tego nawet komentowac wystarczy wcisnac KIT
W sumie lepiej jakby komentarze byly zablokowane przy tego typu filmikach bo pod kazdym jest i bedzie to samo... napinki
Co do filmiku to nie warto tego nawet komentowac wystarczy wcisnac KIT

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie