👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten program stał się tak żałosny, że nawet nie chce mi się z niego śmiać.

ciunki napisał/a:
Bóg jest okropny czasami -,-
Aj tam, troszkę dziwnie po przebudzeniu wyglądał jak się nie uczesał. Teraz ma za krótkie włosy.

Nawet nie chce mi się tego oglądać. Bielu uciekaj z "tosiewytnie" psujesz to

Ten co wrzuca to na Sadola powinien miec nick @Tossiewybitnie a nie jakies tosiewytnie...

@syjusz, podzielam twoje zdanie. Najlepsze że napinatorzy narzekają na ten program ale co tydzień go oglądają żeby narzekać i koło się zamyka.
Wszystko byłoby ok. gdyby to był temat jak każdy inny, a nie przeglądając portal wisi na każdej stronie.
Piwko leci specjalnie dla wszystkich sadystów. Lubię czytać jak się wkurzacie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie