👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

OMG co za smietnik, ciekawe ile ten koleś płaci sadolowi zeby umieszczano ten jego ŻAŁOSNY program. Seria "Piątek" jest zajebista i tu nie moge sie wogole przyczepic ale ten prawiczek z sekswizji ? POŻAL SIE BOŻE

jak on mnie irytuje - jego gadka na "podrywie" za 2zł to "...ja przepraszam" i "ale pani jest piękna" - do tego mówi to idiotycznie i korzy się przed tymi babami - hah a najlepsze jaki zdziwiony, że stwarza pozory błazna który kasę zbiera po ulicy.
Aha, nie zdziwię się jak w następnym odcinku wujek bielu zaprezentuje nam podryw na złamanego fiuta...tragedia jednym słowem
Aha, nie zdziwię się jak w następnym odcinku wujek bielu zaprezentuje nam podryw na złamanego fiuta...tragedia jednym słowem
BylemSieWysrac napisał/a:
ile oni wam płacą że puszczacie to gówno tutaj ?
2000zł /odcinek

Im więcej komentarzy, tym więcej tego gówna będzie.
Pokażmy im, kto jest mądrzejszy i po prostu /ignore.
Pokażmy im, kto jest mądrzejszy i po prostu /ignore.

A tak w ogóle to czego was ten program denerwuje? Nie rozumiem. Dla tego że jest tam dużo mowy o seksie
a wy jesteście zazdrosnymi impotentami którzy już "nie mogą" i was to tylko dołuje? Ja nie widzę powodu jeśli tak jest żeby się denerwować wujek Bielu też przychodzi wam z pomocą w jednym z odcinków sekswizji prezentował środki na wasze oklapnięte interesy.
No i jeszcze jedno nie lepiej to sobie na piwo z kumplami wyjść niż się tak nakręcać przed kompem?
a wy jesteście zazdrosnymi impotentami którzy już "nie mogą" i was to tylko dołuje? Ja nie widzę powodu jeśli tak jest żeby się denerwować wujek Bielu też przychodzi wam z pomocą w jednym z odcinków sekswizji prezentował środki na wasze oklapnięte interesy.
No i jeszcze jedno nie lepiej to sobie na piwo z kumplami wyjść niż się tak nakręcać przed kompem?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie