Najbardziej mnie cieszy wkurzanie sekty thermomixa kiedy im mówię że lidlomix jest lepszy i znacznie tańszy.
Tak samo poj🤬i jak ludzie którzy 'złapali się' w polsce na Zeptera i traktowali oraz dalej traktują te garnki i akcesoria jak religię
KrwawyEric napisał/a:
Tak samo poj🤬i jak ludzie którzy 'złapali się' w polsce na Zeptera i traktowali oraz dalej traktują te garnki i akcesoria jak religię
moja babcia ma garnki zeptera od 30 lat i są jak nowe to chyba dobrze o nich świadczy

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Kogucik_Bałamucik@ Cytuj
urządzenie jak każde inne w kuchni jełopie
papasmerfik112 napisał/a:
urządzenie jak każde inne w kuchni jełopie
No zgadza się, ty robisz w kuchni za ścierę a w kiblu za mopa.

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
No zgadza się, ty robisz w kuchni za ścierę a w kiblu za mopa.
chyba ty
Cezzar napisał/a:
moja babcia ma garnki zeptera od 30 lat i są jak nowe to chyba dobrze o nich świadczy
A co ma przysłowiowy "piernik do wiatraka"

Kobieta 30-40 lat. Ubrana w sieciówce, ufarbowana jednym z 5 kolorów rossmanna. Otyła, ale myśli, ze jest ksieżniczką.
Sztruks napisał/a:
Masakra żeby tańczyć do miksera przy piosence o miłości
Mikser, telefon, garnek, pościel, rozwój osobisty, krypto, brodata bozia siedziąca w niebie, jakikolwiek koncert - jesteśmy przewidywalni jako stado

Gdyby ten badziew mi sam produkty wyciągnął z lodówki i obrał a na końcu samodzielnie ,podał danie na talerz ,to bym to kupił a tak to jest taki robót Kasia z smarfonem , więc czym tu się podniecać

Cezzar napisał/a:
Bardzo dobrze.
Moja miała żeliwne i po 50 latach nadal służyły a pewnie kosztowały z 50 razy mniej.
Zepter dorabiał jeszcze "lampami do światłoterapii" Bioprton za 10 000zł, podczas gdy realna wartość materiałowa to max 200zł. He, he
kuba1986 napisał/a:
Koleżanka która ma termoformixa, mówi że lody też robi
Daj namiary na tą koleżankę
Jedni w Jahwe, inni w dżizusa, jeszcze inni w Wielkiego Thermomixa. Ich sprawa w co wierzą.