Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kogucik_Bałamucik 2025-02-16, 11:25 12
buahahahahaha o k🤬a, dzięki, zrobiłeś mi dzięń

Mocno śmiechłem, co te zmywarki....

Zgłoś
Zgniłek3 2025-02-16, 11:29 2
Zaczyna się.
Genesis już pracuje.
Po pokazie zapewne wszystkich, zmiksuje i zmiesza.
Zgłoś
JoSeed 2025-02-16, 12:21 1
Kurde, nigdy nie byłam na pokazie kołder, garnków czy termomisiów, a widzę, że tam galante imprezy odchodzą... hmmm. 🤔
Zgłoś
bardak 2025-02-16, 12:21 26
Iphone, Tesla, Thermomix, same urządzenia są ok ale praktycznie całą społeczność skupiona wokół tych marek - jedno wielkie sp🤬olenie umysłowe.
Zgłoś
Sztruks 2025-02-16, 12:28 9
Masakra żeby tańczyć do miksera przy piosence o miłości
Zgłoś
kuba1986 2025-02-16, 12:37 2
Czyli jak nawet nie mam pojęcia o gotowaniu, to ten termoformix zrobi mi, co będę chciał?
Zgłoś
Maxilinexis 2025-02-16, 12:40 3
Termozjeby
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-16, 12:46 4
JoSeed napisał/a:

Kurde, nigdy nie byłam na pokazie kołder, garnków czy termomisiów, a widzę, że tam galante imprezy odchodzą... hmmm.

Wszystko przed Tobą

Tance, winko ,śpiew do białego rana. A rano wyjdziesz z garnkiem amelinium i kordłom z włosia menelaosa, lżejsza o wypłatę... Tyle wygrać !
Zgłoś
JoSeed 2025-02-16, 12:57 3
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Wszystko przed Tobą
Tance, winko ,śpiew do białego rana. A rano wyjdziesz z garnkiem amelinium i kordłom z włosia menelaosa, lżejsza o wypłatę... Tyle wygrać !

Kordła z włosia menelaosa mnie przekonała! 🤣🤣🤣

[ Dodano 2025-02-16, 12:57 ]
kuba1986 napisał/a:

Czyli jak nawet nie mam pojęcia o gotowaniu, to ten termoformix zrobi mi, co będę chciał?

Oprócz loda... 😏
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-16, 13:02 2
JoSeed napisał/a:

Kordła z włosia menelaosa mnie przekonała!

Podobno włosie menelaosa z pachwin jest najcieplejsze i wydziela przyjemny zapach, pomagający zasnąć pod taką pierzynką
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-16, 13:35 5
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Podobno włosie menelaosa z pachwin jest najcieplejsze i wydziela przyjemny zapach, pomagający zasnąć pod taką pierzynką

Grażyny chwalą sobie poduszki wypchane włosiem z kroku beduina, ale kosztują fortunę, bo muslimy nie chcą sobie jaj golić.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
kuba1986 2025-02-16, 14:13 5
JoSeed napisał/a:

Oprócz loda... 😏

Koleżanka która ma termoformixa, mówi że lody też robi
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-16, 14:59
kuba1986 napisał/a:

Koleżanka która ma termoformixa, mówi że lody też robi

Gdyby jeszcze zmiatał podłogi i mył okna, to biere w ciemno, wymienię się za żonę xd

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
35i 2025-02-16, 15:56 2
JoSeed napisał/a:

Kurde, nigdy nie byłam na pokazie kołder, garnków czy termomisiów, a widzę, że tam galante imprezy odchodzą... hmmm. 🤔

Kiedyś byłem na spotkaniu Amwaya, było podobnie. Nie wiem czy cały czas, wytrzymałem około dwie minuty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie