buahahahahaha o k🤬a, dzięki, zrobiłeś mi dzięń
Mocno śmiechłem, co te zmywarki....

Mocno śmiechłem, co te zmywarki....

Zaczyna się.
Genesis już pracuje.
Po pokazie zapewne wszystkich, zmiksuje i zmiesza.
Genesis już pracuje.
Po pokazie zapewne wszystkich, zmiksuje i zmiesza.
Kurde, nigdy nie byłam na pokazie kołder, garnków czy termomisiów, a widzę, że tam galante imprezy odchodzą... hmmm. 🤔
Iphone, Tesla, Thermomix, same urządzenia są ok ale praktycznie całą społeczność skupiona wokół tych marek - jedno wielkie sp🤬olenie umysłowe.
Czyli jak nawet nie mam pojęcia o gotowaniu, to ten termoformix zrobi mi, co będę chciał?
JoSeed napisał/a:
Kurde, nigdy nie byłam na pokazie kołder, garnków czy termomisiów, a widzę, że tam galante imprezy odchodzą... hmmm.
Wszystko przed Tobą
Tance, winko ,śpiew do białego rana. A rano wyjdziesz z garnkiem amelinium i kordłom z włosia menelaosa, lżejsza o wypłatę... Tyle wygrać !

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Wszystko przed Tobą
Tance, winko ,śpiew do białego rana. A rano wyjdziesz z garnkiem amelinium i kordłom z włosia menelaosa, lżejsza o wypłatę... Tyle wygrać !
Kordła z włosia menelaosa mnie przekonała! 🤣🤣🤣
[ Dodano 2025-02-16, 12:57 ]
kuba1986 napisał/a:
Czyli jak nawet nie mam pojęcia o gotowaniu, to ten termoformix zrobi mi, co będę chciał?
Oprócz loda... 😏
JoSeed napisał/a:
Kordła z włosia menelaosa mnie przekonała!
Podobno włosie menelaosa z pachwin jest najcieplejsze i wydziela przyjemny zapach, pomagający zasnąć pod taką pierzynką

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Podobno włosie menelaosa z pachwin jest najcieplejsze i wydziela przyjemny zapach, pomagający zasnąć pod taką pierzynką
Grażyny chwalą sobie poduszki wypchane włosiem z kroku beduina, ale kosztują fortunę, bo muslimy nie chcą sobie jaj golić.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
JoSeed napisał/a:
Oprócz loda... 😏
Koleżanka która ma termoformixa, mówi że lody też robi

kuba1986 napisał/a:
Koleżanka która ma termoformixa, mówi że lody też robi
Gdyby jeszcze zmiatał podłogi i mył okna, to biere w ciemno, wymienię się za żonę xd
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.