👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za Polskie Jednostki Specjalne zawsze piwko, bo kraty nie można dać
gatuluje panowie przygoda zycia a kto wie moze i sposob na zycie

JedzMojLagier, dla 99% osób w FORMOZIE to jest sposób na życie i przede wszystkim pasja.
@Stryjek Jestem pewien, że nawet dla 100%. Ciekawe jak to jest być elitą wśród Jednostek Specjalnych na świecie.
JedzMojLagier napisał/a:
@up, przeczytaj jakis wywiad z gosciem ze specnazu
![]()
Specnaz jest przereklamowany. Gdyby nie był rosyjską Jednostką Specjalną to podejrzewam, że byłby jedynie przeciętny w opinii wszystkich. Bo pochodzenie daje mu jedynie wielką legendę i nic więcej.
No kozaki. Widziałem jakieś dziadki które tez sobie chodzą z tymi kijkami. Ja bym tak nie potrafił.
Lepsi gorsi, co za różnica? Ważne że nasi z Polski. Liczą się osiągnięcia i udane akcje. Każda jednostka działa inaczej i ich porównywanie jest trochę bezcelowe. Byle tylko nie dali się zabić w akcji i nie walczyli z cywilami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie