👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maddog77, jest na to sposób
J🤬 wszystko na wschód od Polski.

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.

Abraxus napisał/a:
I został uniewinniony więc?
Wogóle sprawa nie powinna byc rozpatrywana. Niestety na Policji nadal jest milicyjna mentalność. I jak ktoś ma broń nawet legalnie to jest podejrzany. A broń czarnoprochowa to juz wogule wielki bul dupy policji bo nijak nie moga tego kontrolować.
A ze zyjemu w karju gdzie sedziowie to idioci to mamy takie kwiataki
dziennikelblaski.pl/145374,Sprawa-armaty-wroci-na-wokande-Sad-w-Elblag...
Wiec radziłbym uwazać z tym chodzenie z replika po ulicy.
up. A co z gw🤬coną kobietą, czy złożyła zeznania obciążające zbirów?
Niee, bo nie było żadnego gw🤬tu(r🤬anie na ławce może tak, ale nie gw🤬t)
Koles na wózku chciał się pobawić w szeryfa, sam się zastanawiam, co zrobiłbym z nim na miejscu prokuratora/sędziego.
Broni możesz użyć w przypadku wyższej konieczności, kiedy ktoś bezpośrednio zagraża Twojemu życiu, ale licz się z konsekwencjami - do wyjaśnienia sprawy zabezpieczą Ci całą broń i po tym roku, czy dwóch jeśli sąd Cię uniewinni -oddadzą, niczego nie kupisz i nie pojeździsz sobie na strzelnicę.
Jedno jest pewne - lepiej żeby 12 Cię sądziło, niż 6 niosło.
Niee, bo nie było żadnego gw🤬tu(r🤬anie na ławce może tak, ale nie gw🤬t)
Koles na wózku chciał się pobawić w szeryfa, sam się zastanawiam, co zrobiłbym z nim na miejscu prokuratora/sędziego.
Broni możesz użyć w przypadku wyższej konieczności, kiedy ktoś bezpośrednio zagraża Twojemu życiu, ale licz się z konsekwencjami - do wyjaśnienia sprawy zabezpieczą Ci całą broń i po tym roku, czy dwóch jeśli sąd Cię uniewinni -oddadzą, niczego nie kupisz i nie pojeździsz sobie na strzelnicę.
Jedno jest pewne - lepiej żeby 12 Cię sądziło, niż 6 niosło.
Dlaczego nie pojadę na strzelnicę? Będę miał zakaz?
Koledzy broń będą mieli i udostępnią bez problemu - tak więc...
Mnie jakoś nie przekonuje porównywanie do amerykańskich warunków bo to inna planeta.
Szybkie działania policji, skierowanie do prokuratora a ten nie widzi podstaw kopnięcia sprawy wyżej. Jak się komuś nie podoba to niech się odwołuje.
Szybkie działania policji, skierowanie do prokuratora a ten nie widzi podstaw kopnięcia sprawy wyżej. Jak się komuś nie podoba to niech się odwołuje.
Jak będzie już tak blisko do wybuchu wojny to nasza wadza nakaże oddać wszystkie zabawki na najbliższy komisariat policji. A tobie pozostanie ten nieszczęsny toporek do obrony.
woytasw napisał/a:
Dlaczego nie pojadę na strzelnicę? Będę miał zakaz?
Nie będziesz miał zakazu, to był skrót myślowy - chodziło mi o strzelanie na strzelnicy z własnej broni.
woytasw, i na prawdę sądzisz, że ludzie ot tak jak stado baranów, oddaliby grzecznie broń władzy, pozbawiając się tym samym szansy na obronę życia i mienia przed szabrownikami i dezerterami?
Myślę, że państwo nie chciałoby ryzykować walki na dwa fronty - z wrogimi siłami i własnymi obywatelami.
Z resztą, wystarczy, że ludzie po wezwaniu do oddania broni, zgłaszaliby masowo jej kradzież, czy zaginięcie
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Myślę, że państwo nie chciałoby ryzykować walki na dwa fronty - z wrogimi siłami i własnymi obywatelami.
Z resztą, wystarczy, że ludzie po wezwaniu do oddania broni, zgłaszaliby masowo jej kradzież, czy zaginięcie

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie