👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Irak-Pakistan? Rozróżniasz, czy podobnie jak Amerykanie pół świata dla ciebie to Afryka?
Na szybko wrzucałem
byłem pewny że tam był Pakistan
Pomyśl o tym w ten sposób że jakbym napisał poprawnie to nie miałbyś się do czego przyczepić
a tak to proszę , drama gotowa xD

Pomyśl o tym w ten sposób że jakbym napisał poprawnie to nie miałbyś się do czego przyczepić

Pamiętajcie Sadole! Dla lepszego efektu, najpierw trzeba ustawić kamerkę, żeby sfilmować, jak ustawia się telefon, którym wykona się zdjęcie...
Salieri16000 napisał/a:
Pamiętajcie Sadole! Dla lepszego efektu, najpierw trzeba ustawić kamerkę, żeby sfilmować, jak ustawia się telefon, którym wykona się zdjęcie...
Normalnie Ciapcepcja xD
Na końcu tatuś przybiegł z zamachowcem samobójcą... Przyszłym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie