Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Shaolin_Majster 2025-03-26, 19:01 10
Przeważnie jak coś Cię znienacka uderza, to stoisz z rozdziawioną jak do loda paszczą przez 5 sekund i nawet się nie obejrzysz bo nagrywasz sriktoki.

Instynkt przetrwania -10.

To chyba faktycznie jest ostatnie pokolenie, to musi jebnąć.
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-26, 19:04 2
Shaolin_Majster napisał/a:

Przeważnie jak coś Cię znienacka uderza, to stoisz z rozdziawioną jak do loda paszczą przez 5 sekund i nawet się nie obejrzysz bo nagrywasz sriktoki.
Instynkt przetrwania -10.
To chyba faktycznie jest ostatnie pokolenie, to musi jebnąć.

Właśnie to samo chciałem napisać. Gdyby ktoś z mojego pokolenia dostał z zaskoczenia w ryj to ur🤬amia się instynkt: sp🤬alasz albo walczysz, a ta ameba czekała chyba na poprawkę

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Riikko 2025-03-26, 19:07 1
kon ja zwalil...
Zgłoś
Cezzar 2025-03-26, 20:29 1
Geraldinio napisał/a:

Właśnie to samo chciałem napisać. Gdyby ktoś z mojego pokolenia dostał z zaskoczenia w ryj to ur🤬amia się instynkt: sp🤬alasz albo walczysz, a ta ameba czekała chyba na poprawkę

Nie zesrajcie się...
Wiadomo, że ogólnie to Zetki są dużo mądrzejsze.. Nie uczestniczą w kulturze zap🤬lu i dbają o zdrowie, nie tak jak milenialsi czt Xsy..
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-03-26, 20:35 8
Cezzar napisał/a:

Nie zesrajcie się...
Wiadomo, że ogólnie to Zetki są dużo mądrzejsze.. Nie uczestniczą w kulturze zap🤬lu i dbają o zdrowie, nie tak jak milenialsi czt Xsy..

Joo, wp🤬lając makdonaldy i kwc, siedząc przyklejonymi do telefonów. To jest dbanie o zdrowie? Czy może upośledzenie w funkcjonowaniu w społeczeństwie to te dbanie o zdrowie?
To, że nie muszą zap🤬lać to zasługa rodziców, którzy będą utrzymywać takie gen z do końca ich dni. Bez rodziców zdechną z głodu.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-26, 20:37
Szkoda, że nie z kopyta
Zgłoś
Cezzar 2025-03-26, 20:41 2
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

Joo, wp🤬lając makdonaldy i kwc, siedząc przyklejonymi do telefonów. To jest dbanie o zdrowie? Czy może upośledzenie w funkcjonowaniu w społeczeństwie to te dbanie o zdrowie?
To, że nie muszą zap🤬lać to zasługa rodziców, którzy będą utrzymywać takie gen z do końca ich dni. Bez rodziców zdechną z głodu.

Jak na to spojrzysz inaczej to też mądrość Zetek mordo, po prostu korzystają z życia.
Tylko patola chodzi do maka i kfc.. Normalni ludzie kupują zdrowe jedzenie
Zgłoś
żmij 2025-03-26, 21:06 1
Cezzar napisał/a:

Nie zesrajcie się...

Cezzar napisał/a:

Jak na to spojrzysz inaczej to też mądrość Zetek mordo, po prostu korzystają z życia.
Tylko patola chodzi do maka i kfc.. Normalni ludzie kupują zdrowe jedzenie

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt
~Mark Twain

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Cezzar 2025-03-26, 21:17
żmij napisał/a:

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt
~Mark Twain

no ale gdzie napisałem nieprawdę?
Po prostu tak jest
Każde pokolenie ma swoje racje, ja nie będę jak zełenski w jueseju i ładnie podziękuję za to co robicie dla Zetek, inaczej my byśmy musieli zap🤬lać. Tylko teraz tego nie sp🤬olcie jakąś wojną bo alfy będą miały przej🤬e budując wszystko od nowa...
Zgłoś
żmij 2025-03-26, 21:21 5
Cezzar napisał/a:

no ale gdzie napisałem nieprawdę?
Po prostu tak jest
Każde pokolenie ma swoje racje, ja nie będę jak zełenski w jueseju i ładnie podziękuję za to co robicie dla Zetek, inaczej my byśmy musieli zap🤬lać. Tylko teraz tego nie sp🤬olcie jakąś wojną bo alfy będą miały przej🤬e budując wszystko od nowa...

Jset tak, jak jak napisał Clarkson: wasze pokolenie nie jest w stanie zdecydować, czy jest chłopcem, czy dziewczynką.
I tym optymistycznym akcentem kończę dzisiejszą nasiadówkę i żegnam się parafrazując teutońsko-papieskie powitanie:
Żegnam was ciule!

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Cezzar 2025-03-26, 21:30 1
żmij napisał/a:

Jset tak, jak jak napisał Clarkson: wasze pokolenie nie jest w stanie zdecydować, czy jest chłopcem, czy dziewczynką.
I tym optymistycznym akcentem kończę dzisiejszą nasiadówkę i żegnam się parafrazując teutońsko-papieskie powitanie:
Żegnam was ciule!

Ale to mówisz o jakimś małym procencie ludzi. Większość jednak podchodzi do życia tak, że dba o swoje zdrowie psychiczne i fizyczne. Nie ma fajek, alko i fastfoodów.. Jest zdrowe jedzenie, eko, więcej vege itd. I jak się zastanowić to wiele Wam zawdzięczamy. Też spadam, elo
Zgłoś
FacioOdKrabów 2025-03-27, 9:52
żmij napisał/a:

Żegnam was ciule!

Marsze równości były w Polsce już w 2001 roku
Zgłoś
żmij 2025-03-27, 10:35
FacioOdKrabów napisał/a:

Marsze równości były w Polsce już w 2001 roku

No i?

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
lysy-72 2025-03-27, 18:05
To klacz nie koń.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie