Instynkt przetrwania -10.
To chyba faktycznie jest ostatnie pokolenie, to musi jebnąć.
Przeważnie jak coś Cię znienacka uderza, to stoisz z rozdziawioną jak do loda paszczą przez 5 sekund i nawet się nie obejrzysz bo nagrywasz sriktoki.
Instynkt przetrwania -10.
To chyba faktycznie jest ostatnie pokolenie, to musi jebnąć.
Właśnie to samo chciałem napisać. Gdyby ktoś z mojego pokolenia dostał z zaskoczenia w ryj to ur🤬amia się instynkt: sp🤬alasz albo walczysz, a ta ameba czekała chyba na poprawkę

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Właśnie to samo chciałem napisać. Gdyby ktoś z mojego pokolenia dostał z zaskoczenia w ryj to ur🤬amia się instynkt: sp🤬alasz albo walczysz, a ta ameba czekała chyba na poprawkę
Nie zesrajcie się...
Wiadomo, że ogólnie to Zetki są dużo mądrzejsze.. Nie uczestniczą w kulturze zap🤬lu i dbają o zdrowie, nie tak jak milenialsi czt Xsy..
Nie zesrajcie się...
Wiadomo, że ogólnie to Zetki są dużo mądrzejsze.. Nie uczestniczą w kulturze zap🤬lu i dbają o zdrowie, nie tak jak milenialsi czt Xsy..
Joo, wp🤬lając makdonaldy i kwc, siedząc przyklejonymi do telefonów. To jest dbanie o zdrowie? Czy może upośledzenie w funkcjonowaniu w społeczeństwie to te dbanie o zdrowie?
To, że nie muszą zap🤬lać to zasługa rodziców, którzy będą utrzymywać takie gen z do końca ich dni. Bez rodziców zdechną z głodu.
Joo, wp🤬lając makdonaldy i kwc, siedząc przyklejonymi do telefonów. To jest dbanie o zdrowie? Czy może upośledzenie w funkcjonowaniu w społeczeństwie to te dbanie o zdrowie?
To, że nie muszą zap🤬lać to zasługa rodziców, którzy będą utrzymywać takie gen z do końca ich dni. Bez rodziców zdechną z głodu.
Jak na to spojrzysz inaczej to też mądrość Zetek mordo, po prostu korzystają z życia.
Tylko patola chodzi do maka i kfc.. Normalni ludzie kupują zdrowe jedzenie
Nie zesrajcie się...
Jak na to spojrzysz inaczej to też mądrość Zetek mordo, po prostu korzystają z życia.
Tylko patola chodzi do maka i kfc.. Normalni ludzie kupują zdrowe jedzenie
It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt
~Mark Twain
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt
~Mark Twain
no ale gdzie napisałem nieprawdę?
Po prostu tak jest

Każde pokolenie ma swoje racje, ja nie będę jak zełenski w jueseju i ładnie podziękuję za to co robicie dla Zetek, inaczej my byśmy musieli zap🤬lać. Tylko teraz tego nie sp🤬olcie jakąś wojną bo alfy będą miały przej🤬e budując wszystko od nowa...
no ale gdzie napisałem nieprawdę?
Po prostu tak jest
Każde pokolenie ma swoje racje, ja nie będę jak zełenski w jueseju i ładnie podziękuję za to co robicie dla Zetek, inaczej my byśmy musieli zap🤬lać. Tylko teraz tego nie sp🤬olcie jakąś wojną bo alfy będą miały przej🤬e budując wszystko od nowa...
Jset tak, jak jak napisał Clarkson: wasze pokolenie nie jest w stanie zdecydować, czy jest chłopcem, czy dziewczynką.
I tym optymistycznym akcentem kończę dzisiejszą nasiadówkę i żegnam się parafrazując teutońsko-papieskie powitanie:
Żegnam was ciule!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Jset tak, jak jak napisał Clarkson: wasze pokolenie nie jest w stanie zdecydować, czy jest chłopcem, czy dziewczynką.
I tym optymistycznym akcentem kończę dzisiejszą nasiadówkę i żegnam się parafrazując teutońsko-papieskie powitanie:
Żegnam was ciule!
Ale to mówisz o jakimś małym procencie ludzi. Większość jednak podchodzi do życia tak, że dba o swoje zdrowie psychiczne i fizyczne. Nie ma fajek, alko i fastfoodów.. Jest zdrowe jedzenie, eko, więcej vege itd. I jak się zastanowić to wiele Wam zawdzięczamy. Też spadam, elo

Żegnam was ciule!
Marsze równości były w Polsce już w 2001 roku

Marsze równości były w Polsce już w 2001 roku
No i?
podpis użytkownika