Tajwan, Park Narodowy Alishan. Na terenie parku turystom obowiązuje zakaz zbliżania się do torów. Za swój "wyczyn" kobieta została ukarana grzywną w wysokości 50 tysięcy tajwańskich dolarów.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziecią będzie opowiadać że przeżyła zderzenie z pociągiem:)
Ciekawe jak ściągają grzywnę w przypadku fatality.
tars
2024-12-14, 12:52
Czy tylko ja słyszę "h🤬ja tam ma"?
bardzo dobrze , selekcja naturalna , swoją drogą kamerzyste też wp🤬lić pod pociąg
WKND
2024-12-14, 13:12
Czyli całe jakieś 6000pln grzywny. Nie wiem jakie ceny są na Tajwanie, za to trzeba przyznać, że ten stary szynobus ma całkiem krotką drogę hamowania.
Carnage666 napisał/a:
Ciekawe jak ściągają grzywnę w przypadku fatality.
Rozbiorą na części
Co oni maja z tymi pociągami walą te selfie jak by co najmniej jakiegoś piłkarza znanego spotkali
Powinna stanąć na środku torów, było by lepsze ujęcie.
Ja bym jechał dalej. C🤬j z nią.
Pociąg niepotrzebnie się zatrzymał. Przez jakieś, gówno będzie miał opóźnienie
50 tysi to ile to reklamówek banknotów ?
elim
2024-12-14, 18:26
turor napisał/a:
50 tysi to ile to reklamówek banknotów ?
Z tego co można znaleźć to najwyższym nominałem jeśli chodzi o dolary tajwańskie jest 2000, więc pani musi wyłożyć 25 takich banknotów (trochę ponad 6 tys. zł).
elim napisał/a:
Z tego co można znaleźć to najwyższym nominałem jeśli chodzi o dolary tajwańskie jest 2000, więc pani musi wyłożyć 25 takich banknotów (trochę ponad 6 tys. zł).
Widzę, że nie jedną klasę skończyłeś i łebski koleś z Ciebie.
Kierowniku, podaj numerki na kolejnego totolotka
Po h🤬j im selfie z pociągiem?? To jakiś fetysz??