Tajwan, Park Narodowy Alishan. Na terenie parku turystom obowiązuje zakaz zbliżania się do torów. Za swój "wyczyn" kobieta została ukarana grzywną w wysokości 50 tysięcy tajwańskich dolarów.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Tajwan, Park Narodowy Alishan. Na terenie parku turystom obowiązuje zakaz zbliżania się do torów. Za swój "wyczyn" kobieta została ukarana grzywną w wysokości 50 tysięcy tajwańskich dolarów.
Czyli całe jakieś 6000pln grzywny. Nie wiem jakie ceny są na Tajwanie, za to trzeba przyznać, że ten stary szynobus ma całkiem krotką drogę hamowania.
Carnage666 napisał/a:
Ciekawe jak ściągają grzywnę w przypadku fatality.
Rozbiorą na części
Co oni maja z tymi pociągami walą te selfie jak by co najmniej jakiegoś piłkarza znanego spotkali
turor napisał/a:
50 tysi to ile to reklamówek banknotów ?
Z tego co można znaleźć to najwyższym nominałem jeśli chodzi o dolary tajwańskie jest 2000, więc pani musi wyłożyć 25 takich banknotów (trochę ponad 6 tys. zł).
elim napisał/a:
Z tego co można znaleźć to najwyższym nominałem jeśli chodzi o dolary tajwańskie jest 2000, więc pani musi wyłożyć 25 takich banknotów (trochę ponad 6 tys. zł).
Widzę, że nie jedną klasę skończyłeś i łebski koleś z Ciebie.
Kierowniku, podaj numerki na kolejnego totolotka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie