Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Sen
RTC • 2012-09-15, 13:31
Często się zdarza, że podczas naszego snu słyszymy głos. Czasem po obudzeniu się głos wybrzmiewa dalej, a my możemy dostrzec osobę, która mówiła.
Taka osoba nazywa się wykładowca.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pakicito 2012-09-15, 14:03 2
albo babcia krzycząca "do mycia"
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 14:33 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 10:54
@up
Albo gdy nie chodzisz spać po dobranocce.
Zgłoś
soadfan 2012-09-16, 22:45 2
Ah ci szaleni studenci co nic nie robią tylko chleją a potem śpią na wykładach. Prawda jest taka, że jeżeli to Wam się zdarza to znaczy, że marnujecie czas i lepiej będzie jak pójdziecie do roboty zamiast zostawać na tym kierunku. Argument, że dyplom trzeba mieć mnie nie przekonuje, bo tym dyplomem można sobie dupę podetrzeć.

Właściwie to dobry pomysł na fakturę papieru toaletowego - dyplom z socjologii albo etnologii.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 22:51
nie wiem gdzie się uczyliście, ale zawsze są jakieś zapchajdziury w programie.
Zgłoś
Ingles 2012-09-16, 23:25
Tacy studenci, którym zdarzają/zdarzały w czasie studiów się podobne historie muszą koniecznie pamiętać o jednym: nie lubię dużo cebuli w moim BicMacu kiedy odwiedzam ich zakład pracy.
Zgłoś
rafikl 2012-09-17, 0:02 2
@Ingles W BigMac'u nie ma cebuli.
Zgłoś
Baphomet 2012-09-17, 0:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 1:28
A przyszło wam może do głowy, że czasami nie można się wyspać z innych powodów niż chlanie i imprezy?
Nigdy w życiu nie zdarzyło wam się kończyć jakiegoś zadania czy sprawka o trzeciej w nocy, żeby później o szóstej wstać, ogarnąć się i jechać na uczelnie na wykład o 7:30?
Nie mówię, że zawsze tak jest, czasami się zaszaleje. Ale jak to powiedzial mój wykładowca "Na studiach nie chodzi tylko o naukę"
Zgłoś
capoeiramen 2012-09-17, 3:25
jak ktoś ma zółte papiery, to zawsze słyszy glosy
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 11:02
Nie rozumiem was w ogóle - u nas wykłady, oprócz monograficznych, były nieobowiązkowe.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem