[Opis z eMisjiTv] Kolejny rok i kolejna manifa. Tym razem ulicami Warszawy przeszły napalone babcie, wk🤬ione nastolatki oraz mężczyźni w sukienkach w kwiatki. Choć żadna z uczestniczek marszu nie była zainteresowana etatem w kopalni czy stoczni, wszystkie zgodnie twierdziły, iż muszą walczyć o równouprawnienie. To w końcu niedopuszczalne, by zdolniejsi koledzy zarabiali lepiej! Całe szczęście, że na miejscu był "biskup" o stalowym brzuchu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
[Opis z eMisjiTv] Kolejny rok i kolejna manifa. Tym razem ulicami Warszawy przeszły napalone babcie, wk🤬ione nastolatki oraz mężczyźni w sukienkach w kwiatki. Choć żadna z uczestniczek marszu nie była zainteresowana etatem w kopalni czy stoczni, wszystkie zgodnie twierdziły, iż muszą walczyć o równouprawnienie. To w końcu niedopuszczalne, by zdolniejsi koledzy zarabiali lepiej! Całe szczęście, że na miejscu był "biskup" o stalowym brzuchu.
Gwoli ścisłości - w kopalniach pracuje obecnie ok. 6 tys. kobiet.
Grzegorz.C napisał/a:
Gwoli ścisłości - w kopalniach pracuje obecnie ok. 6 tys. kobiet.
Chyba za biurkami
Tu jedna z nich: pudelek.pl/artykul/75592/szefowa_rady_nadzorczej_kompanii_weglowej_ma_...
@vonreinert
Baba jest szefową rady nadzorczej. A kim ty jesteś mężczyzno?
Baba jest szefową rady nadzorczej. A kim ty jesteś mężczyzno?
Grzegorz.C napisał/a:
@vonreinert
Baba jest szefową rady nadzorczej. A kim ty jesteś mężczyzno?![]()
A ja nie miałem tatusia z WSI ;(
Jak widzę te mantify to chce mi się śmiać. A baba 0:38 potwierdza tylko to że mężczyźni są bardziej inteligentni.
Nie warto poświęcać ponad 6 minut żeby posłuchać o zachciankach lampucer
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie