Wbijam sobie ostatnio na serwer i nagle taka niespodzianka. Pierwszy raz widzę coś takiego (wyrzucało mnie już z serwerów "nie dla Polaków", ale nigdy z takim opisem.
l................x
2013-06-26, 20:39
Wiemy, kto maczał w tym palce.
Z................m
2013-06-26, 20:40
Pewnie ma to jakieś podstawy, na przykład trzy czwarte polskich graczy w grze to w ten czy inny sposób idioci.
Acz chamstwo, z racji (zakładam) złej większości dyskryminować całość.
To jest normalne we wszystkich grach. Polscy gracze nie potrafią się zachować i tak to się kończy.
Niestety, ale większość graczy z Polski to dzieciarnia w wieku gimbazjalnym, która po pierwsze nie umie grać, po drugie nie umie się zachować, po trzecie jest tak zj🤬a, że szkoda słów...
Polacy są w każdej grze, tak samo Turcy.
Na jaką grę się nie wejdzie to spotka się na niej Polaków spamujących na czacie
Haha, kiedyś w SoF II trollowałem (wtedy jeszcze to słowo nie istniało) szwabów wchodząc na niemieckie serwery pod nickiem Adolf Hitler.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Haha, kiedyś w SoF II trollowałem (wtedy jeszcze to słowo nie istniało) szwabów wchodząc na niemieckie serwery pod nickiem Adolf Hitler.
HAHA! Bongman, Ty jajcarzu
K................i
2013-06-26, 21:02
BongMan napisał/a:
Q................S
2013-06-26, 22:12
w każdej grze mulitplayer o Polakach mają takie zdanie
Dlatego właśnie nie przyznaje się do pochodzenia, gdy nie ma takiej potrzeby. Kochani rodacy narobili już takiej renomy, że większość ludzi reaguje na Polaków jak sadol na ciapka.
Prawda jest taka, że polska scena BFa jest dosyć mocna i nie chcą grać z nami na publikach
Najwięcej to ruski, niemcy i anglicy.
@Mom and Death
Mam nadzieję, że kiedyś w tym kraju zaczną tępić takich pacanów.
A jakiej narodowości był ten serwer? Gdzie go hostuja?