Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Astor145 2024-09-13, 10:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
metyoo 2024-09-13, 10:20
ja wiem, że to jego skądinąd praca, ale on zachowuje się jakby był w prawdziwej pracy, na regalu, powoli, jakby to było normalne, a policja nawet na to nie spojrzy
Zgłoś
Ukasz995 2024-09-13, 10:22
Kolor skóry zobowiązuje
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-09-13, 10:58
CzerstWybut napisał/a:

U nas nie bedą musieli kombinować bo Polacy będą płacić na ich zasiłki

Zgłoś
htp 2024-09-13, 12:00
metyoo napisał/a:

ja wiem, że to jego skądinąd praca, ale on zachowuje się jakby był w prawdziwej pracy, na regalu, powoli, jakby to było normalne, a policja nawet na to nie spojrzy

A przykładni obywatele tylko filmują i mają to gdzieś.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-09-13, 12:33 1
@Kogucik_Bałamucik

Zgłoś
metyoo 2024-09-13, 13:09 1
CzerstWybut napisał/a:

@

nie rób z sebie idioty!
referendum organizuje się PRZED wprowadzeniem ustawy w życie, nie po! wszystko, co było zawarte w tym pseudoreferendum, było już wprowadzone w życie. a dlaczego, mimo próśb, nie zawarto tam zapytania odnośnie np. aborcji? skoro już zorganizowano to pożal się boże referendum, można było zadać klka innych pytań, o które wnioskowano i z pewnością wszystko inaczej by się potoczyło. poza tym, nie zapominaj, że pisiory nawpuszczali masę beżowego, donald tylko dolewa, więc daruj sobie zrzucanie winy tylko na jedną opcję polityczną!

[ Dodano 2024-09-13, 13:14 ]
htp napisał/a:

A przykładni obywatele tylko filmują i mają to gdzieś.

a ty bohaterze pewnie byś podszedł, zwrócił uwagę i ew. przekładnie wyłapał kosę pod żebra, co? poza tym, niszczone było urządzenie łupiące obywateli, nie prywatne mienie.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-09-13, 13:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
metyoo 2024-09-13, 13:45
Zgłoś
Nancy83 2024-09-13, 13:48
Zgłoś
htp 2024-09-13, 15:15
metyoo napisał/a:

nie rób z sebie idioty!
referendum organizuje się PRZED wprowadzeniem ustawy w życie, nie po! wszystko, co było zawarte w tym pseudoreferendum, było już wprowadzone w życie. a dlaczego, mimo próśb, nie zawarto tam zapytania odnośnie np. aborcji? skoro już zorganizowano to pożal się boże referendum, można było zadać klka innych pytań, o które wnioskowano i z pewnością wszystko inaczej by się potoczyło. poza tym, nie zapominaj, że pisiory nawpuszczali masę beżowego, donald tylko dolewa, więc daruj sobie zrzucanie winy tylko na jedną opcję polityczną!
a ty bohaterze pewnie byś podszedł, zwrócił uwagę i ew. przekładnie wyłapał kosę pod żebra, co? poza tym, niszczone było urządzenie łupiące obywateli, nie prywatne mienie.

Zgłoś
metyoo 2024-09-13, 15:26
Zgłoś
Wiewór 2024-09-13, 22:50
Murzynski poszukiwacz skarbow
Zgłoś
Zulu-Gula 2024-09-14, 7:10
Bul_od_bytu napisał/a:

Przecież w Warszawie są parkomaty na bilon. Te takie szare kwadratowe słupki

Ostatni raz byłem w Warszawie jakieś pięć lat temu, bo nie mam po co tam zaglądać.
Latam z innego miasta.

Pozdro dla Trzaska.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-16, 10:37 1
@Zulu-Gula: Mój jedyny wkład w rządy Szambelana to regularne sranie aby miał co do Wisły zrzucać z Czajki.
Pozdrowień nie przekażę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem