Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
🔥 Polskie efekty specjalne V3! - teraz popularne
Adrzej Ś. został skazany za 20 gw🤬tów, choć przyznał się w śledztwie do 95 napaści na kobiety, a w swoim pamiętniku opisał 96. Działał we Wrocławiu. Na mapie miasta zaznaczał miejsca, w których planował kolejny atak. Skrupulatnie zapisywał informacje o swoich ofiarach, którym wiązał ręce, a po gw🤬cie kazał liczyć do stu, by zyskać czas na ucieczkę z miejsca zdarzenia. Notował wiek, kolor włosów, imię, adres, wszystko, co zdołał ustalić w momencie napaści.
Pamiętnik gw🤬ciciela policjanci znaleźli w jego mieszkaniu, kiedy w końcu udało się namierzyć i złapać Andrzeja Ś. Wśród wielu zapisków mężczyzny był i taki, że będzie gw🤬cił dziewczynki od 12. roku życia i kobiety do 50. „Bóg zwalnia mnie z grzechu gw🤬tu na kobiecie. W czasie pokoju mogę gw🤬cić kobiety. Ale w czasie wojny mogę gw🤬cić i zabijać. W czasie wojny nie zabijam kobiet, ale mogę zabijać mężczyzn” – zanotował. Policjantom Andrzej Ś. miał powiedzieć, że kiedy zostanie wypuszczony z więzienia, nie będzie już gw🤬cił. Będzie zabijał.

Andrzej Ś. na wolność może wyjść w 2025 r.
Na razie odsiaduje wyrok 15 lat – sąd skazał go na najwyższy wymiar kary za gw🤬ty (sic!)

Można się zastanawiać, czy nie powinien on trafić do Krajowego Ośrodka Zapobiegania Zachowaniom Dyssocjalnym w Gostyninie.?
Trafiają tam przestępcy, którzy odsiedzieli zasądzony wyrok, ale na wolności stanowić będą zagrożenie...

A oto zdjęcie owego pana z RSPS (Rejestr Sprawców Przestępstw Seksualnych):

Żródło: wiki ; polityka.pl
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed 2025-01-09, 22:10 2
Ehh... Żeby to było więzienie to by była insza inszość...

[ Dodano 2025-01-09, 22:11 ]
@gumofilec: Zgadza się, wychodzi.
Zgłoś
zn506 2025-01-09, 22:26
Andrzejas napisał/a:

Skazany został za 20 gw🤬tów.
15 x 20 = 300

Jakiegoś drobniejszego przekrętasa skazali na 35 lat (i wyrok wciąż rośnie) za rzeczy typu niezapłacenie za hotel, wyłudzenie telewizora itp. Ale on był zamieszany w afery polityków i służb specjalnych i chcieli innym pokazać jaką maja władzę.

[ Dodano: 2025-01-09, 22:29 ]
JoSeed napisał/a:

umieszczony w ośrodku w Gostyninie, tymczasem dyrektor owego ośrodka,

Kolejne polskie bezprawie. Jakim prawem pozbawiają wolności wolnego człowieka??? Nie można sądzić kogoś dwa razy za to samo. Nie można nikogo więzić bez wyroku - podstawowe zasady państwa prawa łamane ku uciesze durnej gawiedzi.
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-09, 22:35 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-09, 22:39 2
@zn506: A co, Twoim zdaniem, zrobić z postaciami typu Pękalski, Kukuła, Trynkiewicz?

KOZZD jest ośrodkiem terapeutycznym. Ma resocjalizować i leczyć takich zaburzonych, dyssocjalnych ludzi.
Zgłoś
ProVVe 2025-01-09, 23:01 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
momonon 2025-01-09, 23:24 4
Zgłoś
zn506 2025-01-09, 23:35 2
JoSeed napisał/a:

z postaciami typu Pękalski, Kukuła, Trynkiewicz?

Podać posiłek jaki sobie tylko zażyczą i z szacunkiem odprowadzić na szafot.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-09, 23:36 1
JoSeed napisał/a:

JoSeed

Dajesz namiar na tego śmiecia nasza kochana Sadolko. I coś się pomyśli na ten temat .... po jego wyjściu.
Zgłoś
zn506 2025-01-09, 23:41
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-10, 0:14 3
Zgłoś
i 2025-01-10, 0:15 2
Co to kirvva sadistic czy wspolczuistic....
Se por🤬ał ładnie typek. Większość z was pewnie jeszcze kobity nsgo nie widziała oprócz swojej matki
Zgłoś
Sraj1 2025-01-10, 0:23 1
Dostał niski wyrok, bo musi być równowaga za te wszystkie fałszywe "gw🤬ty" gdzie laska dała dupy i jej się nie zmonetyzowało. Pozdro.
Zgłoś
zn506 2025-01-10, 0:29 1
Andrzejas napisał/a:

panem czy panią, skoro samo się tak nie określa więc wątpię, czy ktokolwiek miałby poczuć się urażony. Śmieszny jesteś porównując tą sytuację do 95 gw🤬tów

Odklejeńcze - są państwa, gdzie za misdżęderowanie dostaniesz większy wyrok niż Murzyn za gw🤬t, czy zabójstwo. Pedałowi spod ogona, żeś wypadł, że tego nie wiesz?

Andrzejas napisał/a:

Takich jak ty,

Takich jak ty wyp🤬asku. Wystarczy, że ktoś nałoży garnitura a tu juz stoisz na baczność "ta, jest, psze pana!"

Andrzejas napisał/a:

Nie żyjemy w państwie prawa, więc możesz sobie fantazjować. Ja piszę o tym, co należy zrobić, aby wkroczyć na drogę do zostania państwem prawa. Nawet od tego jest jeszcze daleka do niego droga, bo problemów jest ogrom.

Przeciez to ci tłumaczę - te ośrodki dla najbardziej zwyrodniałych elgiebetów to dowód na to, że państwo jest z kartonu. Zamiast wymachiwać fiflakiem - weź maczetę i pokaż co potrafisz. Mało żeś filmików się naoglądał? Czy oglądasz tylko żeby fiflakiem wymachować? Czekam na filmik.
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-10, 0:39 1
zn506 napisał/a:

Odklejeńcze - są państwa, gdzie za misdżęderowanie dostaniesz większy wyrok niż Murzyn za gw🤬t, czy zabójstwo. Pedałowi spod ogona, żeś wypadł, że tego nie wiesz?

Wiem. I co to zmienia? (Murzyn pisze się małą literą, matole, bo to nie jest ani forma grzecznościowa, ani nazwa własna. Komu się podlizujesz i dlaczego tutaj?)

zn506 napisał/a:

Takich jak ty wyp🤬asku. Wystarczy, że ktoś nałoży garnitura a tu juz stoisz na baczność "ta, jest, psze pana!"

No właśnie się pomyliłeś, bo ja na garnitury jestem uczulony. To stroje niewolników i służalców. Ja szanuję tylko ludzi w podartych łachmanach, bo nie łżą.

zn506 napisał/a:

Przeciez to ci tłumaczę - te ośrodki dla najbardziej zwyrodniałych elgiebetów to dowód na to, że państwo jest z kartonu. Zamiast wymachiwać fiflakiem - weź maczetę i pokaż co potrafisz. Mało żeś filmików się naoglądał? Czy oglądasz tylko żeby fiflakiem wymachować? Czekam na filmik.

Samemu mam porządek robić z milionami kretynów jedną tylko maczetą? Czy ty to sobie przemyślałeś choć przez chwilę, dałnie?
Dawaj mi głowicę jądrową, albo jakiś konkretny fundusz, to nie jeden filmik ci tu dam - Angel tu osobny dział na mnie stworzy, żebyś miał gdzie konia walić!
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-10, 1:13
Bohater lewicy. Nikt nie zrobił tyle dla promowania aborcji co ten pojeb
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem