Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Adrzej Ś. został skazany za 20 gw🤬tów, choć przyznał się w śledztwie do 95 napaści na kobiety, a w swoim pamiętniku opisał 96. Działał we Wrocławiu. Na mapie miasta zaznaczał miejsca, w których planował kolejny atak. Skrupulatnie zapisywał informacje o swoich ofiarach, którym wiązał ręce, a po gw🤬cie kazał liczyć do stu, by zyskać czas na ucieczkę z miejsca zdarzenia. Notował wiek, kolor włosów, imię, adres, wszystko, co zdołał ustalić w momencie napaści.
Pamiętnik gw🤬ciciela policjanci znaleźli w jego mieszkaniu, kiedy w końcu udało się namierzyć i złapać Andrzeja Ś. Wśród wielu zapisków mężczyzny był i taki, że będzie gw🤬cił dziewczynki od 12. roku życia i kobiety do 50. „Bóg zwalnia mnie z grzechu gw🤬tu na kobiecie. W czasie pokoju mogę gw🤬cić kobiety. Ale w czasie wojny mogę gw🤬cić i zabijać. W czasie wojny nie zabijam kobiet, ale mogę zabijać mężczyzn” – zanotował. Policjantom Andrzej Ś. miał powiedzieć, że kiedy zostanie wypuszczony z więzienia, nie będzie już gw🤬cił. Będzie zabijał.

Andrzej Ś. na wolność może wyjść w 2025 r.
Na razie odsiaduje wyrok 15 lat – sąd skazał go na najwyższy wymiar kary za gw🤬ty (sic!)

Można się zastanawiać, czy nie powinien on trafić do Krajowego Ośrodka Zapobiegania Zachowaniom Dyssocjalnym w Gostyninie.?
Trafiają tam przestępcy, którzy odsiedzieli zasądzony wyrok, ale na wolności stanowić będą zagrożenie...

A oto zdjęcie owego pana z RSPS (Rejestr Sprawców Przestępstw Seksualnych):

Żródło: wiki ; polityka.pl
Zgłoś
JoSeed 2025-01-09, 22:10 2
Ehh... Żeby to było więzienie to by była insza inszość...

[ Dodano 2025-01-09, 22:11 ]
@gumofilec: Zgadza się, wychodzi.
Zgłoś
zn506 2025-01-09, 22:26
Andrzejas napisał/a:

Skazany został za 20 gw🤬tów.
15 x 20 = 300

Jakiegoś drobniejszego przekrętasa skazali na 35 lat (i wyrok wciąż rośnie) za rzeczy typu niezapłacenie za hotel, wyłudzenie telewizora itp. Ale on był zamieszany w afery polityków i służb specjalnych i chcieli innym pokazać jaką maja władzę.

[ Dodano: 2025-01-09, 22:29 ]
JoSeed napisał/a:

umieszczony w ośrodku w Gostyninie, tymczasem dyrektor owego ośrodka,

Kolejne polskie bezprawie. Jakim prawem pozbawiają wolności wolnego człowieka??? Nie można sądzić kogoś dwa razy za to samo. Nie można nikogo więzić bez wyroku - podstawowe zasady państwa prawa łamane ku uciesze durnej gawiedzi.
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-09, 22:35 8
zn506 napisał/a:

Kolejne polskie bezprawie. Jakim prawem pozbawiają wolności wolnego człowieka??? Nie można sądzić kogoś dwa razy za to samo. Nie można nikogo więzić bez wyroku - podstawowe zasady państwa prawa łamane ku uciesze durnej gawiedzi.

Typ przyznał się do 95 gw🤬tów. Zadeklarował, ze po odsiadce zacznie mordować. Jaki człowiek? O czym ty mówisz? To małpa jest groźna i weterynarz powinien go odstrzelić krok po opuszczeniu pierdla! O Stalinie, Polu Potcie czy Mengele też piszesz per "ludzie"? A może tylko w superlatywach, bo o zmarłych źle mówić nie wolno?

P🤬lnij się w ten durny łeb ino szybko i srogo, bo awaria tam jest!

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
JoSeed 2025-01-09, 22:39 2
@zn506: A co, Twoim zdaniem, zrobić z postaciami typu Pękalski, Kukuła, Trynkiewicz?

KOZZD jest ośrodkiem terapeutycznym. Ma resocjalizować i leczyć takich zaburzonych, dyssocjalnych ludzi.
Zgłoś
ProVVe 2025-01-09, 23:01 5
Jaka kara więzienia jaki ośrodek leczenia...! Tutaj trzeb aprzyp🤬olic szpadlem raz, drugi, trzeci czwarty i piąty, a nawet i pierdyliardowy byle by zatłuc śmiecia i tyle... Jak się k🤬a boicie ubić bydlaka bo wyrzuty sumienia, bo człowiek, bo druga szansa ble ble ble dawać mi szpadel i wolna rękę... Wykonanie takiego wyroku powinno.leciec w j🤬ej telewizji, żeby każdy pojeb wiedział co go k🤬a czeka jak sobie będzie fiatem wojować

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
momonon 2025-01-09, 23:24 4
@Andrzejas: Gdybyś Ty jeszcze rozumiał że nia ma czegoś takiego jak dobra i zła władza, dobra i zła partia... Twój post jest wzorowym przykładem na to że tym sk🤬ysynom z Wiejskiej plan udaje się doskonale.. skłucić naród niech sie nap🤬lają między sobą a my jebiemy bokiem wały na grube miliardy.. Chłopaku, oni po wszystkim idą razem na wódkę i k🤬y do paryża co już z resztą było udowodnione A Ty k🤬a matole piszesz że rodaków nienawidzisz, mela Ci na pysk.
Zgłoś
zn506 2025-01-09, 23:35 2
JoSeed napisał/a:

z postaciami typu Pękalski, Kukuła, Trynkiewicz?

Podać posiłek jaki sobie tylko zażyczą i z szacunkiem odprowadzić na szafot.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-09, 23:36 1
JoSeed napisał/a:

JoSeed

Dajesz namiar na tego śmiecia nasza kochana Sadolko. I coś się pomyśli na ten temat .... po jego wyjściu.
Zgłoś
zn506 2025-01-09, 23:41
Andrzejas napisał/a:

To małpa jes

Czekaj aż ciebie ktos nazwię małpą, bo np do Rafalali nie powiedizałes "proszę pani".

Andrzejas napisał/a:

O Stalinie, Polu Potcie czy Mengele

Przygłupie - Stalin zmarł śmierca naturalną, Pol Pot dożył starości w szacunku i dostatku. A Mengele chyba był szanowanym pediatrą w Argentynie - możesz sobie fiflaczkiem wywijać co to byś ze Stalinem zrobił.

Andrzejas napisał/a:

go odstrzelić krok po opuszczeniu pierdla!

W państwie prawa wydaje się wyroki sprawiedliwe i słuszne. Nikt nie podnieca się tak jak ty. Jak zasłużył na karę śmierci - ścina się i tak - unika się złego mówienia o nim, bo ma on rodzinę, matke, może dzieci. Sprawa zamknięta. A przez taką gawiedź jak ty mam co mamy. " Ojej, biedny tęczowy Trynki! pewnie czuł się nie kochany! Dajmy mu piętnastaka, na pewno się zmieni! Ojej, wyszedł! i co teraz??? Boję się! Ziobryku ratuj! WYmyśł coś!
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-10, 0:14 3
momonon napisał/a:

Gdybyś Ty jeszcze rozumiał że nia ma czegoś takiego jak dobra i zła władza, dobra i zła partia... Twój post jest wzorowym przykładem na to że tym sk🤬ysynom z Wiejskiej plan udaje się doskonale.. skłucić naród niech sie nap🤬lają między sobą a my jebiemy bokiem wały na grube miliardy.. Chłopaku, oni po wszystkim idą razem na wódkę i k🤬y do paryża co już z resztą było udowodnione A Ty k🤬a matole piszesz że rodaków nienawidzisz, mela Ci na pysk.

Gdybyś ty czytać potrafił ze zrozumieniem, to doczytałbyś w moim tekście, że o tym wiem i sugeruję pozbyć się całej władzy zanim ustanowimy kolejną, a nie jak w '89... Nie ma dobrej, czy złej władzy. Jest władza i pospólstwo i czasem pospólstwo musi wziąć sprawy w swoje ręce.
Miło jednak, że zachowujesz formę grzecznościową melając mi na pysk. Ja ostrożnie szacunkiem rozporządzam, bo może się okazać, że np rozmawiam z tobą, choć bezpośrednio do ciebie nie pisałem. Sam wyszedłeś przed szereg czując się urażony. I słusznie. Czuj się tak, bo było to moim celem, rodaku.

zn506 napisał/a:

Czekaj aż ciebie ktos nazwię małpą, bo np do Rafalali nie powiedizałes "proszę pani".

Ok. Poczekam. I jak to się stanie, to co dalej? Przecież jego słowa nie staną się ciałem tylko dlatego, że jest fanem Rafalali.
Nie mam tez powodów, aby Rafalalę nazywać panem czy panią, skoro samo się tak nie określa więc wątpię, czy ktokolwiek miałby poczuć się urażony. Śmieszny jesteś porównując tą sytuację do 95 gw🤬tów. Może tobie też weterynarz potrzebny...

zn506 napisał/a:

Przygłupie - Stalin zmarł śmierca naturalną, Pol Pot dożył starości w szacunku i dostatku. A Mengele chyba był szanowanym pediatrą w Argentynie - możesz sobie fiflaczkiem wywijać co to byś ze Stalinem zrobił.

Szanowanym przez kogo? Takich jak ty, śmieciu jeden? Poczytaj ze zrozumieniem, zanim odpiszesz kompletnie nie na temat. Bez względu na to, jak żyli i zdechli podtrzymuję stanowisko - to nie byli ludzie i ludźmi nazywają ich tylko równi im zwyrole.

zn506 napisał/a:

W państwie prawa wydaje się wyroki sprawiedliwe i słuszne. (jakieś dalsze bezsensowne p🤬lenie)

Nie żyjemy w państwie prawa, więc możesz sobie fantazjować. Ja piszę o tym, co należy zrobić, aby wkroczyć na drogę do zostania państwem prawa. Nawet od tego jest jeszcze daleka do niego droga, bo problemów jest ogrom.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
i 2025-01-10, 0:15 2
Co to kirvva sadistic czy wspolczuistic....
Se por🤬ał ładnie typek. Większość z was pewnie jeszcze kobity nsgo nie widziała oprócz swojej matki

podpis użytkownika

przyjemności
Zgłoś
Sraj1 2025-01-10, 0:23 1
Dostał niski wyrok, bo musi być równowaga za te wszystkie fałszywe "gw🤬ty" gdzie laska dała dupy i jej się nie zmonetyzowało. Pozdro.
Zgłoś
zn506 2025-01-10, 0:29 1
Andrzejas napisał/a:

panem czy panią, skoro samo się tak nie określa więc wątpię, czy ktokolwiek miałby poczuć się urażony. Śmieszny jesteś porównując tą sytuację do 95 gw🤬tów

Odklejeńcze - są państwa, gdzie za misdżęderowanie dostaniesz większy wyrok niż Murzyn za gw🤬t, czy zabójstwo. Pedałowi spod ogona, żeś wypadł, że tego nie wiesz?

Andrzejas napisał/a:

Takich jak ty,

Takich jak ty wyp🤬asku. Wystarczy, że ktoś nałoży garnitura a tu juz stoisz na baczność "ta, jest, psze pana!"

Andrzejas napisał/a:

Nie żyjemy w państwie prawa, więc możesz sobie fantazjować. Ja piszę o tym, co należy zrobić, aby wkroczyć na drogę do zostania państwem prawa. Nawet od tego jest jeszcze daleka do niego droga, bo problemów jest ogrom.

Przeciez to ci tłumaczę - te ośrodki dla najbardziej zwyrodniałych elgiebetów to dowód na to, że państwo jest z kartonu. Zamiast wymachiwać fiflakiem - weź maczetę i pokaż co potrafisz. Mało żeś filmików się naoglądał? Czy oglądasz tylko żeby fiflakiem wymachować? Czekam na filmik.
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-10, 0:39 1
zn506 napisał/a:

Odklejeńcze - są państwa, gdzie za misdżęderowanie dostaniesz większy wyrok niż Murzyn za gw🤬t, czy zabójstwo. Pedałowi spod ogona, żeś wypadł, że tego nie wiesz?

Wiem. I co to zmienia? (Murzyn pisze się małą literą, matole, bo to nie jest ani forma grzecznościowa, ani nazwa własna. Komu się podlizujesz i dlaczego tutaj?)

zn506 napisał/a:

Takich jak ty wyp🤬asku. Wystarczy, że ktoś nałoży garnitura a tu juz stoisz na baczność "ta, jest, psze pana!"

No właśnie się pomyliłeś, bo ja na garnitury jestem uczulony. To stroje niewolników i służalców. Ja szanuję tylko ludzi w podartych łachmanach, bo nie łżą.

zn506 napisał/a:

Przeciez to ci tłumaczę - te ośrodki dla najbardziej zwyrodniałych elgiebetów to dowód na to, że państwo jest z kartonu. Zamiast wymachiwać fiflakiem - weź maczetę i pokaż co potrafisz. Mało żeś filmików się naoglądał? Czy oglądasz tylko żeby fiflakiem wymachować? Czekam na filmik.

Samemu mam porządek robić z milionami kretynów jedną tylko maczetą? Czy ty to sobie przemyślałeś choć przez chwilę, dałnie?
Dawaj mi głowicę jądrową, albo jakiś konkretny fundusz, to nie jeden filmik ci tu dam - Angel tu osobny dział na mnie stworzy, żebyś miał gdzie konia walić!

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-10, 1:13
Bohater lewicy. Nikt nie zrobił tyle dla promowania aborcji co ten pojeb
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie