Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Adrzej Ś. został skazany za 20 gw🤬tów, choć przyznał się w śledztwie do 95 napaści na kobiety, a w swoim pamiętniku opisał 96. Działał we Wrocławiu. Na mapie miasta zaznaczał miejsca, w których planował kolejny atak. Skrupulatnie zapisywał informacje o swoich ofiarach, którym wiązał ręce, a po gw🤬cie kazał liczyć do stu, by zyskać czas na ucieczkę z miejsca zdarzenia. Notował wiek, kolor włosów, imię, adres, wszystko, co zdołał ustalić w momencie napaści.
Pamiętnik gw🤬ciciela policjanci znaleźli w jego mieszkaniu, kiedy w końcu udało się namierzyć i złapać Andrzeja Ś. Wśród wielu zapisków mężczyzny był i taki, że będzie gw🤬cił dziewczynki od 12. roku życia i kobiety do 50. „Bóg zwalnia mnie z grzechu gw🤬tu na kobiecie. W czasie pokoju mogę gw🤬cić kobiety. Ale w czasie wojny mogę gw🤬cić i zabijać. W czasie wojny nie zabijam kobiet, ale mogę zabijać mężczyzn” – zanotował. Policjantom Andrzej Ś. miał powiedzieć, że kiedy zostanie wypuszczony z więzienia, nie będzie już gw🤬cił. Będzie zabijał.

Andrzej Ś. na wolność może wyjść w 2025 r.
Na razie odsiaduje wyrok 15 lat – sąd skazał go na najwyższy wymiar kary za gw🤬ty (sic!)

Można się zastanawiać, czy nie powinien on trafić do Krajowego Ośrodka Zapobiegania Zachowaniom Dyssocjalnym w Gostyninie.?
Trafiają tam przestępcy, którzy odsiedzieli zasądzony wyrok, ale na wolności stanowić będą zagrożenie...

A oto zdjęcie owego pana z RSPS (Rejestr Sprawców Przestępstw Seksualnych):

Żródło: wiki ; polityka.pl
Zgłoś
sote71 2025-01-11, 11:41 1
Andrzejas napisał/a:

No jak najwyższy wymiar kary?
15 lat maksymalnie jest za gw🤬t.
Skazany został za 20 gw🤬tów.
15 x 20 = 300
Typ powinien dostać 300 lat odsiadki.
Przyznał się do 95 pod przysięgą, więc sąd przymknął oko na 75 gw🤬tów.
Wszyscy zatem na sali sadowej, razem z Andrzejem, powinni dostać wyroki za umniejszanie winy na korzyść sprawcy.
Według obliczeń zaś, Andrzej powinien dostać 15 x 95 = 1425 lat pierdla.
No dlatego was, rodacy, szczerze nienawidzę. Na przedstawicieli władzy powybieraliście kretynów, którzy nawet tabliczki mnożenia nie potrafią, a jeszcze macie czelność mnie strofować...

ty, ale w Polsce wyroków to się nie sumuje... Tylko w USA jest taki burdel, że gość dostaje 500 lat więzienia, a i tak pewnie wyjdzie po połowie...
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-01-11, 17:25
Czekaj, czekaj... Milicja znalazła jego pamiętniki w czasie przeszukania... Co mi to mówi... ?
Zgłoś
Radian1 2025-01-23, 15:52
Andrzejas napisał/a:

Według obliczeń zaś, Andrzej powinien dostać 15 x 95 = 1425 lat pierdla.
No dlatego was, rodacy, szczerze nienawidzę. Na przedstawicieli władzy powybieraliście kretynów, którzy nawet tabliczki mnożenia nie potrafią, a jeszcze macie czelność mnie strofować...

To rusz dupe z internetu i wystartuj w wyborach. Choćby prezydenckich, będziesz mógł zgłosić inicjatywę ustawodawczą.
Nienawidzieć wszystkich będąc schowanym w bezpiecznej piwnicy jest najłatwiej.
Zgłoś