Irytujace jest te ciagle pykanie maszyną. Już wole jak moja chrapanie mojej krowy niz stukanie tej maszyny
wisisz mi 7 minut życia gnoju albo dajesz mi namiary wykonawcy tej melodii na końcu
@up
dalej będzie wisiał Ci 7 minut; band of horses - the funreal (jest w 7 minucie)
a według mnie - c🤬jostwo - każdy kto studiował miał sesję i nie ma czym się podniecać!
dalej będzie wisiał Ci 7 minut; band of horses - the funreal (jest w 7 minucie)
a według mnie - c🤬jostwo - każdy kto studiował miał sesję i nie ma czym się podniecać!

ale gówno. zrobione na siłe. sto razy lepszy jest filmik "sesja na zaporożu" kilka stron wcześniej.

i studenci zamiast się uczyć do sesji oglądają filmy jaka to sesja jest przej🤬a :|

A dam to piwo, w czwartek po raz trzeci podchodzę do zaliczenia fizyki. A drugi rok z rzędu już tą fizę zaliczam.
Mnie rozbrajaja te filmiki o sesji, ale w tym jest za malo "studenckich" motywow, w momencie jak sie ten grubas w okularach spytal "czym to grozi" tlumaczenie jest takie same jak z filmu, mogli tam wjebac jakies ze "polowa niepodola" , lub ze "waruny sie posypia"... ogolnie za slabo troche.
A co do "Sesji na Zaporozu" to ten filmik miazdzy system

Dzieciaki srają się sesją jakie to przej🤬e, ciekawe co powiedzą jak by mieli mieć egzamin inżynierski czy też obronę pracy...

Cytat:
Jo "Sesja na zaporożu", to sama prawda.
no coz najlepiej dostac dyplom za to, ze sie bomblowalo cale studia.
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
SQT - zdaj pan sesje na UMEDzie może nie zimową ale letnią
to się z tą obroną pracy schowasz

K🤬a, zacznie się znowu sto pincet filmików i obrazków po j🤬ych profilach/kwejkach itp. że sesja i że przej🤬e.
Sam studiuje, ale jak mnie wk🤬ia ta banda j🤬ych podniecaczy ze studentpotrafi i inne tego typu twory. Sk🤬esynu jeden z drugim, weź się za życie, idź do pracy i podniecaj się pijąc za swoje, chwal się czymś z czego można być dumnym, a jeżeli bierzesz pieniążki od rodziców to doceń to i zap🤬laj do tej sesji, bo nie po to oni ciężko pracują, żebyś nie zaliczał egzaminów.
Spiąłem się, sorry
Sam studiuje, ale jak mnie wk🤬ia ta banda j🤬ych podniecaczy ze studentpotrafi i inne tego typu twory. Sk🤬esynu jeden z drugim, weź się za życie, idź do pracy i podniecaj się pijąc za swoje, chwal się czymś z czego można być dumnym, a jeżeli bierzesz pieniążki od rodziców to doceń to i zap🤬laj do tej sesji, bo nie po to oni ciężko pracują, żebyś nie zaliczał egzaminów.
Spiąłem się, sorry